Matkustaminen lautalla Pigadia Kykladien saaret

Matkustaminen lautalla Pigadia Kykladien saaret on erinomainen valinta! Pigadia Kykladien saaret -lauttoja liikennöi 3 varustamoa (ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos), jotka palvelevat Milos, Anafi, Santorini ja Pigadia satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Pigadia Kykladien saaret -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Aigaion Pelagos tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 6 tuntia 40 min (Pigadia - Anafi) 160 km:n matkalla ja pisin 20 tuntia 10 min (Pigadia - Milos) 285 km:n matkalla.

Lautta Pigadia Kykladien saaret luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
5 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Pigadia Kykladien saaret lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Pigadia Kykladien saaret. Vertaa ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Aigaion Pelagos tarjouksia ja varaa Pigadia Kykladien saaret -lauttalippu.

Kaikki Pigadia Kykladien saaret lauttareitit

Etsitkö lauttaa Pigadia - Kykladien saaret? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Pigadia ja Kykladien saaret välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Pigadia, Santorini, Anafi tai Milos käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Pigadia Kykladien saaret -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Pigadia ja Kykladien saaret välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Pigadia Kykladien saaret - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Pigadia paikkaan Kykladien saaret

Kykladien saaret: Saapuminen lautalla paikasta Pigadia ja alueen tutkiminen

Kykladien saarten lauttasatamat sijaitsevat pääasiassa Ateenan kaupungissa, Pireuksessa. Lauttayhtiöt tarjoavat säännöllisiä reittejä suosittuihin kohteisiin, kuten Mykonosiin, Santorinille, Naxokselle ja Parokselle. Matka-aika voi vaihdella kohteesta riippuen, mutta yleensä matka kestää noin 3-6 tuntia.

Valitsemalla lauttamatkailun voit nauttia Egeanmeren kauniista maisemista ja välttää samalla lentomatkustamisesta aiheutuvat hankaluudet. Lautat ovat myös hyvä vaihtoehto, jos haluat matkustaa auton tai moottoripyörän kanssa, sillä useimmat lauttayhtiöt tarjoavat kuljetuspalveluja ajoneuvoille.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None