Suositeltu reitti
Poole
Matkusta suoraan Cherbourg lautta
Cherbourg
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Poole
Matkusta bussi, kimppakyytiä Portsmouth
Portsmouth
Matkusta lautta Cherbourg
Cherbourg
Katso hinnat

Miten päästä Poole Cherbourg lautalla ?

Etsitkö täydellistä Poole Cherbourg lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Poole Cherbourg on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Poole Cherbourg voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Poole Cherbourg -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Condor Ferries tai Brittany Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Poole Cherbourg -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Brittany Ferries tai Condor Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Poole Cherbourg sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Poole Cherbourg lauttatietoa

Lähtösatama
Poole
Yhdistynyt Kuningaskunta
Englanti
Saapumissatama
Cherbourg
Ranska
Normandia
Etäisyys
123 km
Lauttayhtiöt
Condor Ferries, Brittany Ferries
Ylitysten tiheys
10 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Poole Cherbourg: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Poole Cherbourg, lippujen hinnat vaihtelevat 48 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 382 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Poole - Cherbourg, on 159 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Poole - Cherbourg on 4 tuntia 53 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 40 min saapua Cherbourg, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Cherbourg 4 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Poole satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Cherbourg lähtee Poole satamasta klo 08:50.

Keskimääräinen hinta Poole - Cherbourg-lauttaristeilylle.
159 €
Lauttojen hintaluokka Poole Cherbourg (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
48 € - 382 €
Keskimääräinen ylitysaika Poole - Cherbourg
4 tuntia 53 min
Ensimmäisen Cherbourg menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Cherbourg
08:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Cherbourg
14:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Cherbourg
15:30

Miksi ottaa lautta Poole Cherbourg?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Poole Cherbourg kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Cherbourg. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Poole Cherbourg on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Nautit 360 asteen merinäköalasta Poole satamasta Cherbourg, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Poole Cherbourg. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Poole-Cherbourg-risteilyllä Condor Ferries tai Brittany Ferries lautalla sinulla on Poole-Cherbourg-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Brittany Ferries tai Condor Ferries lauttaan Poole, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Cherbourg. Kannattaa kuitenkin kysyä Brittany Ferries tai Condor Ferries miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Poole ja Cherbourg välillä?

Jos haluat matkustaa Poole ja Cherbourg välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Brittany Ferries tai Condor Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Brittany Ferries Poole Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries on bretagnelainen laivayhtiö, joka harjoittaa lauttaliikennettä Englantiin, Irlantiin ja Espanjaan. Vivanodalla voit vertailla Poole-Cherbourg -hintoja ja varata Brittany Ferriesin lipun Poole ja Cherbourg välillä. Brittany Ferries liikennöi Poole Cherbourg 10 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 20 min. Lisätietoja Brittany Ferriesistä
4 tuntia 20 min
10 ylitystä viikossa
Condor Ferries Poole Cherbourg
Condor Ferries
Condor Ferries on vuodesta 1964 lähtien ollut johtava yhtiö St Malon ja Kanaalisaarten sekä Ison-Britannian välisissä yhteyksissä. Vivanodalla voit vertailla Poole-Cherbourg -hintoja ja varata Condor Ferriesin lipun Poole ja Cherbourg välillä. Lisätietoja Condor Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Poole? Mihin laivat saapuvat Cherbourg?

Lähtösatama Poole

Brittany Ferries tai Condor Ferries lautat lähtevät Cherbourg seuraavista Poole satamista:

Poole Ferry Terminal
Kartta

Saapumissatama Cherbourg

Condor Ferries tai Brittany Ferries alukset saapuvat Cherbourg seuraavista satamista:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Poole Cherbourg.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Poole Cherbourg, Poole ja Cherbourg välisen 123 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Poole ja Cherbourg välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Brittany Ferries ja Condor Ferries). Tällä hetkellä Poole ja Cherbourg välillä on 10 ylitystä viikossa.

Reitillä Poole-Cherbourg liikennöi 2 lauttayhtiötä: Brittany Ferries ja Condor Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Condor Ferries, Brittany Ferries.

Poole ja Cherbourg välisen matkan aikana matkustat 123 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Poole Cherbourg, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 48 € - 382 €. Havaitsemamme keskihinta oli 159 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Poole klo 07:30 kohti Cherbourg.

Viimeinen lautta Cherbourg lähtee Poole yleensä klo 08:50.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika