Suositeltu reitti
Portsmouth
Matkusta suoraan Cherbourg lautta
Cherbourg
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Portsmouth
Matkusta bussi, kimppakyytiä Poole
Poole
Matkusta lautta Cherbourg
Cherbourg
Katso hinnat

Miten päästä Portsmouth Cherbourg lautalla ?

Etsitkö täydellistä Portsmouth Cherbourg lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Portsmouth Cherbourg on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Portsmouth Cherbourg voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Portsmouth Cherbourg -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Brittany Ferries tai Condor Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Portsmouth Cherbourg -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Condor Ferries tai Brittany Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Portsmouth Cherbourg sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Portsmouth Cherbourg lauttatietoa

Lähtösatama
Portsmouth
Yhdistynyt Kuningaskunta
Englanti
Saapumissatama
Cherbourg
Ranska
Normandia
Etäisyys
136 km
Lauttayhtiöt
Brittany Ferries, Condor Ferries
Ylitysten tiheys
9 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Portsmouth Cherbourg: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Portsmouth Cherbourg, lippujen hinnat vaihtelevat 82 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 447 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Portsmouth - Cherbourg, on 175 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Portsmouth - Cherbourg on 7 tuntia 7 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia saapua Cherbourg, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Cherbourg 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Portsmouth satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Cherbourg lähtee Portsmouth satamasta klo 23:16.

Keskimääräinen hinta Portsmouth - Cherbourg-lauttaristeilylle.
175 €
Lauttojen hintaluokka Portsmouth Cherbourg (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
82 € - 447 €
Keskimääräinen ylitysaika Portsmouth - Cherbourg
7 tuntia 7 min
Ensimmäisen Cherbourg menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Cherbourg
23:16
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Cherbourg
08:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Cherbourg
11:00

Miksi ottaa lautta Portsmouth Cherbourg?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Portsmouth Cherbourg kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Cherbourg. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Portsmouth Cherbourg on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Portsmouth Cherbourg. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Portsmouth-Cherbourg-risteilyllä Brittany Ferries tai Condor Ferries lautalla sinulla on Portsmouth-Cherbourg-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Nautit 360 asteen merinäköalasta Portsmouth satamasta Cherbourg, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Condor Ferries tai Brittany Ferries lauttaan Portsmouth, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Cherbourg. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Condor Ferries tai Brittany Ferries.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Portsmouth ja Cherbourg välillä?

Jos haluat matkustaa Portsmouth ja Cherbourg välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Condor Ferries tai Brittany Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Condor Ferries Portsmouth Cherbourg
Condor Ferries
Condor Ferries on vuodesta 1964 lähtien ollut johtava yhtiö St Malon ja Kanaalisaarten sekä Ison-Britannian välisissä yhteyksissä. Vivanodalla voit vertailla Portsmouth-Cherbourg -hintoja ja varata Condor Ferriesin lipun Portsmouth ja Cherbourg välillä. Lisätietoja Condor Ferriesistä
Brittany Ferries Portsmouth Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries on bretagnelainen laivayhtiö, joka harjoittaa lauttaliikennettä Englantiin, Irlantiin ja Espanjaan. Vivanodalla voit vertailla Portsmouth-Cherbourg -hintoja ja varata Brittany Ferriesin lipun Portsmouth ja Cherbourg välillä. Brittany Ferries liikennöi Portsmouth Cherbourg 9 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia. Lisätietoja Brittany Ferriesistä
3 tuntia
9 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Portsmouth? Mihin laivat saapuvat Cherbourg?

Lähtösatama Portsmouth

Condor Ferries tai Brittany Ferries lautat lähtevät Cherbourg seuraavista Portsmouth satamista:

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Kartta

Saapumissatama Cherbourg

Brittany Ferries tai Condor Ferries alukset saapuvat Cherbourg seuraavista satamista:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Portsmouth Cherbourg.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Portsmouth Cherbourg, Portsmouth ja Cherbourg välisen 136 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Portsmouth ja Cherbourg välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Condor Ferries ja Brittany Ferries). Tällä hetkellä Portsmouth ja Cherbourg välillä on 9 ylitystä viikossa.

Reitillä Portsmouth-Cherbourg liikennöi 2 lauttayhtiötä: Condor Ferries ja Brittany Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Brittany Ferries, Condor Ferries.

Portsmouth ja Cherbourg välisen matkan aikana matkustat 136 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Portsmouth Cherbourg, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 82 € - 447 €. Havaitsemamme keskihinta oli 175 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Portsmouth klo 07:00 kohti Cherbourg.

Viimeinen lautta Cherbourg lähtee Portsmouth yleensä klo 23:16.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika