Matkustaminen lautalla Portsmouth Normandia

Matkustaminen lautalla Portsmouth Normandia on erinomainen valinta! Portsmouth Normandia -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Brittany Ferries tai Condor Ferries), jotka palvelevat Caen, Le Havre, Cherbourg ja Portsmouth satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Portsmouth Normandia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Brittany Ferries ja Condor Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 3 tuntia (Portsmouth - Cherbourg) 136 km:n matkalla ja pisin 5 tuntia 50 min (Portsmouth - Caen) 188 km:n matkalla.

Lautta Portsmouth Normandia luvuilla

Maat
Yhdistynyt Kuningaskunta
Ranska
Ylitysten määrä
6 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Portsmouth Normandia lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Portsmouth Normandia. Vertaa Brittany Ferries ja Condor Ferries tarjouksia ja varaa Portsmouth Normandia -lauttalippu.

Kaikki Portsmouth Normandia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Portsmouth - Normandia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Portsmouth ja Normandia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Condor Ferries tai Brittany Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Portsmouth, Cherbourg, Le Havre tai Caen käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Portsmouth Normandia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Brittany Ferries tai Condor Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Portsmouth ja Normandia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Portsmouth Normandia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Portsmouth paikkaan Normandia

Normandia: Saapuminen lautalla paikasta Portsmouth ja alueen tutkiminen

Cherbourg, alueen portti, on viehättävä merellinen tunnelma. Voit vierailla Cité de la Merissä, interaktiivisessa museossa, joka on omistettu vedenalaiselle tutkimukselle ja meren biologiselle monimuotoisuudelle. Äläkä jätä väliin vierailua Fort du Roule -linnoituksessa, josta avautuu henkeäsalpaava näkymä satamaan.

Unescon maailmanperintökohde Le Havre on dynaamista modernia arkkitehtuuria. Käytä aikaa kävelyyn kuuluisalla rantakadulla, jossa voit ihailla tyylikästä Pyhän Joosefin kirkkoa ja sen vaikuttavia linjoja. Ei kaukana on MuMa, André Malraux'n modernin taiteen museo.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None