Suositeltu reitti
Puerto del Rosario
Matkusta suoraan Santa Cruz de Tenerife lautta
Santa Cruz de Tenerife
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Puerto del Rosario
Matkusta lennot, lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta lautta Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Katso hinnat

Miten päästä Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife lautalla ?

Etsitkö täydellistä Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife lauttatietoa

Lähtösatama
Puerto del Rosario
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Santa Cruz de Tenerife
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
233 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
11 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife, lippujen hinnat vaihtelevat 74 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 199 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Puerto del Rosario - Santa Cruz de Tenerife, on 149 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Puerto del Rosario - Santa Cruz de Tenerife on 10 tuntia 51 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 12 tuntia 30 min saapua Santa Cruz de Tenerife, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Cruz de Tenerife 10 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Puerto del Rosario satamasta klo 11:00. Viimeinen laiva Santa Cruz de Tenerife lähtee Puerto del Rosario satamasta klo 21:00.

Keskimääräinen hinta Puerto del Rosario - Santa Cruz de Tenerife-lauttaristeilylle.
149 €
Lauttojen hintaluokka Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
74 € - 199 €
Keskimääräinen ylitysaika Puerto del Rosario - Santa Cruz de Tenerife
10 tuntia 51 min
Ensimmäisen Santa Cruz de Tenerife menevän lautan lähtöaika
11:00
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Cruz de Tenerife
21:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de Tenerife
09:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de Tenerife
21:10

Miksi ottaa lautta Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Santa Cruz de Tenerife. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Santa Cruz de Tenerife poistuaksesi laivalta.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Puerto del Rosario-Santa Cruz de Tenerife-reitillä Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välillä?

Jos haluat matkustaa Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Puerto del Rosario-Santa Cruz de Tenerife -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välillä. Naviera Armas liikennöi Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 11 tuntia 30 min. Lisätietoja Naviera Armasistä
11 tuntia 30 min
5 ylitystä viikossa
Acciona Trasmediterránea Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Puerto del Rosario-Santa Cruz de Tenerife -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välillä. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä

Mistä lähtevät lautat Puerto del Rosario? Mihin laivat saapuvat Santa Cruz de Tenerife?

Lähtösatama Puerto del Rosario

Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea lautat lähtevät Santa Cruz de Tenerife seuraavista Puerto del Rosario satamista:

Puerto del Rosario
Kartta

Saapumissatama Santa Cruz de Tenerife

Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas alukset saapuvat Santa Cruz de Tenerife seuraavista satamista:

Santa Cruz de Tenerife
Kartta
Santa Cruz de Tenerife
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife, Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välisen 233 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 11 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea). Tällä hetkellä Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välillä on 5 ylitystä viikossa.

Reitillä Puerto del Rosario-Santa Cruz de Tenerife liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Puerto del Rosario ja Santa Cruz de Tenerife välisen matkan aikana matkustat 233 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 74 € - 199 €. Havaitsemamme keskihinta oli 149 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Puerto del Rosario klo 11:00 kohti Santa Cruz de Tenerife.

Viimeinen lautta Santa Cruz de Tenerife lähtee Puerto del Rosario yleensä klo 21:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika