Suositeltu reitti
Rafina
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Rafina
Matkusta lautta Tinos
Tinos
Matkusta lautta Syros
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Rafina Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Rafina Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Rafina Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Rafina Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Rafina Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Rafina Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Rafina Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Rafina Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Rafina
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
113 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Rafina ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Rafina ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Rafina Syros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Rafina-Syros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Rafina ja Syros välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Rafina? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Rafina

Sea Jets lautat lähtevät Syros seuraavista Rafina satamista:

Rafina
Kartta

Saapumissatama Syros

Sea Jets alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Rafina Syros.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Rafina-Syros liikennöi 1 lauttayhtiötä: Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika