Suositeltu reitti
Rostock
Matkusta suoraan Trelleborg lautta
Trelleborg
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Rostock
Matkusta kimppakyytiä, juna Sassnitz
Sassnitz
Matkusta lautta Trelleborg
Trelleborg
Katso hinnat

Miten päästä Rostock Trelleborg lautalla ?

Etsitkö täydellistä Rostock Trelleborg lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Rostock Trelleborg on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Rostock Trelleborg voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Rostock Trelleborg -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Scandlines, Stena Line tai TT-Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Rostock Trelleborg -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla TT-Line, Stena Line tai Scandlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Rostock Trelleborg sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Rostock Trelleborg lauttatietoa

Lähtösatama
Rostock
Saksa
Mecklenburg-Vorpommern
Saapumissatama
Trelleborg
Ruotsi
Etäisyys
157 km
Lauttayhtiöt
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Rostock Trelleborg: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Rostock Trelleborg, lippujen hinnat vaihtelevat 29 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 224 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Rostock - Trelleborg, on 67 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Rostock - Trelleborg on 6 tuntia 18 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 40 min saapua Trelleborg, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Trelleborg 5 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Rostock satamasta klo 06:30. Viimeinen laiva Trelleborg lähtee Rostock satamasta klo 23:00.

Keskimääräinen hinta Rostock - Trelleborg-lauttaristeilylle.
67 €
Lauttojen hintaluokka Rostock Trelleborg (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
29 € - 224 €
Keskimääräinen ylitysaika Rostock - Trelleborg
6 tuntia 18 min
Ensimmäisen Trelleborg menevän lautan lähtöaika
06:30
Viimeisen lautan lähtöaika Trelleborg
23:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Trelleborg
05:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Trelleborg
22:45

Miksi ottaa lautta Rostock Trelleborg?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Rostock Trelleborg kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Trelleborg. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Rostock Trelleborg on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Rostock voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä TT-Line, Stena Line tai Scandlines -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Trelleborg täynnä energiaa.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. TT-Line, Stena Line tai Scandlines lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Rostock ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Trelleborg. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Trelleborg liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Rostock Trelleborg -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on TT-Line, Stena Line tai Scandlines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Trelleborg varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Rostock ja Trelleborg välillä?

Jos haluat matkustaa Rostock ja Trelleborg välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten TT-Line, Stena Line tai Scandlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

TT-Line Rostock Trelleborg
TT-Line
TT-Line harjoittaa lauttaliikennettä Saksa ja Ruotsi, mukaan lukien lauttaliikenne Rostock ja Trelleborg satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Rostock-Trelleborg -hintoja ja varata TT-Linein lipun Rostock ja Trelleborg välillä. TT-Line liikennöi Rostock Trelleborg 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 6 tuntia. Lisätietoja TT-Lineistä
6 tuntia
3 ylitystä päivässä
Stena Line Rostock Trelleborg
Stena Line
Stena Line on ruotsalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä Länsi-Euroopan satamien välillä, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan Harwichin ja Alankomaiden Hook of Hollandin satamien välillä, Hullin ja Rotterdamin välillä sekä Liverpoolin ja Pohjois-Irlannin Belfastin välillä. Vivanodalla voit vertailla Rostock-Trelleborg -hintoja ja varata Stena Linein lipun Rostock ja Trelleborg välillä. Stena Line liikennöi Rostock Trelleborg 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 6 tuntia. Lisätietoja Stena Lineistä
6 tuntia
3 ylitystä päivässä
Scandlines Rostock Trelleborg
Scandlines
Scandlines perustettiin vuonna 1998, ja sen kotipaikka on Tanskassa. Se tarjoaa reittejä Tanskan ja Saksan välillä. Vivanodalla voit vertailla Rostock-Trelleborg -hintoja ja varata Scandlinesin lipun Rostock ja Trelleborg välillä. Lisätietoja Scandlinesistä

Mistä lähtevät lautat Rostock? Mihin laivat saapuvat Trelleborg?

Lähtösatama Rostock

TT-Line, Stena Line tai Scandlines lautat lähtevät Trelleborg seuraavista Rostock satamista:

Rostack Seehafen
Kartta

Saapumissatama Trelleborg

Scandlines, Stena Line tai TT-Line alukset saapuvat Trelleborg seuraavista satamista:

Trelleborg
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Rostock Trelleborg.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Rostock Trelleborg, Rostock ja Trelleborg välisen 157 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Rostock ja Trelleborg välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (TT-Line, Stena Line ja Scandlines). Tällä hetkellä Rostock ja Trelleborg välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Rostock-Trelleborg liikennöi 3 lauttayhtiötä: TT-Line, Stena Line ja Scandlines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Vertaa ennen varausta Scandlines, Stena Line, TT-Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Rostock Trelleborg -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Rostock ja Trelleborg välisen matkan aikana matkustat 157 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Rostock Trelleborg, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 29 € - 224 €. Havaitsemamme keskihinta oli 67 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Rostock klo 06:30 kohti Trelleborg.

Viimeinen lautta Trelleborg lähtee Rostock yleensä klo 23:00.

Millainen on Rostock ja Trelleborg välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Rostock ja Trelleborg välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Rostock Trelleborg -risteilyllä Scandlines, Stena Line tai TT-Line laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Rostock laivaan noususta Trelleborg tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Rostock ja Trelleborg.

Lähtö Rostock lautalla

Ennen kuin Rostock Trelleborg -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Rostock satamassa / Sinun kannattaa saapua Rostock satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Scandlines, Stena Line tai TT-Line-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Rostock ja Trelleborg väliselle reitille. / Etsi Rostock lauttaterminaalissa TT-Line, Stena Line tai Scandlines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Trelleborg menevään laivaan nouseminen / Varo Rostock lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi TT-Line, Stena Line tai Scandlines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Rostock ja Trelleborg välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää TT-Line, Stena Line tai Scandlines -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautta lähestyy Trelleborg, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Trelleborg:

  • Trelleborg satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Trelleborg satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Rostock Trelleborg mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Trelleborg.
  • Laivalta poistuminen ja Trelleborg tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Trelleborg. Vihdoinkin lomasi Trelleborg on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika