Suositeltu reitti
Sassnitz
Matkusta suoraan Trelleborg lautta
Trelleborg
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Sassnitz
Matkusta kimppakyytiä, juna Rostock
Rostock
Matkusta lautta Trelleborg
Trelleborg
Katso hinnat

Miten päästä Sassnitz Trelleborg lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sassnitz Trelleborg lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sassnitz Trelleborg on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sassnitz Trelleborg voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sassnitz Trelleborg -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Scandlines, Stena Line tai TT-Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sassnitz Trelleborg -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Stena Line tai Scandlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sassnitz Trelleborg sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sassnitz Trelleborg lauttatietoa

Lähtösatama
Sassnitz
Saksa
Mecklenburg-Vorpommern
Saapumissatama
Trelleborg
Ruotsi
Etäisyys
100 km
Lauttayhtiöt
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Sassnitz Trelleborg?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Sassnitz Trelleborg kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Trelleborg. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Sassnitz Trelleborg on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Stena Line tai Scandlines lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Sassnitz ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Trelleborg. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Trelleborg liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Sassnitz voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Stena Line tai Scandlines -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Trelleborg täynnä energiaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Sassnitz Trelleborg -lauttamatka on juuri päinvastainen. Stena Line tai Scandlines liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Trelleborg varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sassnitz ja Trelleborg välillä?

Jos haluat matkustaa Sassnitz ja Trelleborg välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Stena Line tai Scandlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Stena Line Sassnitz Trelleborg
Stena Line
Stena Line on ruotsalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä Länsi-Euroopan satamien välillä, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan Harwichin ja Alankomaiden Hook of Hollandin satamien välillä, Hullin ja Rotterdamin välillä sekä Liverpoolin ja Pohjois-Irlannin Belfastin välillä. Vivanodalla voit vertailla Sassnitz-Trelleborg -hintoja ja varata Stena Linein lipun Sassnitz ja Trelleborg välillä. Stena Line liikennöi Sassnitz Trelleborg 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia. Lisätietoja Stena Lineistä
4 tuntia
14 ylitystä viikossa
Scandlines Sassnitz Trelleborg
Scandlines
Scandlines perustettiin vuonna 1998, ja sen kotipaikka on Tanskassa. Se tarjoaa reittejä Tanskan ja Saksan välillä. Vivanodalla voit vertailla Sassnitz-Trelleborg -hintoja ja varata Scandlinesin lipun Sassnitz ja Trelleborg välillä. Lisätietoja Scandlinesistä

Mistä lähtevät lautat Sassnitz? Mihin laivat saapuvat Trelleborg?

Lähtösatama Sassnitz

Stena Line tai Scandlines lautat lähtevät Trelleborg seuraavista Sassnitz satamista:

Sassnitz
Kartta

Saapumissatama Trelleborg

Scandlines tai Stena Line alukset saapuvat Trelleborg seuraavista satamista:

Trelleborg
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Sassnitz Trelleborg.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Sassnitz Trelleborg, Sassnitz ja Trelleborg välisen 100 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Sassnitz ja Trelleborg välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Stena Line ja Scandlines). Tällä hetkellä Sassnitz ja Trelleborg välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Sassnitz-Trelleborg liikennöi 2 lauttayhtiötä: Stena Line ja Scandlines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Sassnitz ja Trelleborg välisen matkan aikana matkustat 100 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika