Matkustaminen lautalla San Nicola Abruzzo

Matkustaminen lautalla San Nicola Abruzzo on erinomainen valinta! San Nicola Abruzzo -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (NLG - Navigazione Libera del Golfo), jotka palvelevat Porto di Vasto, Vasto ja San Nicola satamia.

Jotta löydät varmasti halvan San Nicola Abruzzo -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee NLG - Navigazione Libera del Golfo tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta San Nicola Abruzzo luvuilla

Maat
Italia
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki San Nicola Abruzzo lauttareitit

Etsitkö lauttaa San Nicola - Abruzzo? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa San Nicola ja Abruzzo välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... NLG - Navigazione Libera del Golfo lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi San Nicola, Vasto tai Porto di Vasto käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset San Nicola Abruzzo -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 San Nicola ja Abruzzo välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta San Nicola Abruzzo - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta San Nicola paikkaan Abruzzo

Abruzzo: Saapuminen lautalla paikasta San Nicola ja alueen tutkiminen

Abruzzon kiertomatkasi ensimmäinen pysähdyspaikka on Pescara, alueen tärkein rannikkokaupunki. Hiekkarantojensa, kalaravintoloidensa ja vilkkaan yöelämänsä ansiosta Pescara on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia Välimeren auringosta. Älä jätä väliin kävelyä kuuluisalla Lungomaren rantakadulla, jossa voit ihailla upeita näkymiä Adrianmerelle.

Sieltä voit suunnata L'Aquilaan, alueen pääkaupunkiin. Tämä historiallinen kaupunki on täynnä arkkitehtonisia aarteita, kuten Santa Maria di Collemaggion basilika, joka on romaaninen mestariteos. Tutustu historiallisen keskustan mukulakivikatuihin ja nauti kaupungin keskiaikaisesta ilmapiiristä. Älä unohda maistaa paikallista erikoisuutta, sahramikakkuja.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None