Suositeltu reitti
Santorini
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Santorini
Matkusta lautta Ios
Ios
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Katso hinnat
Santorini
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Santorini Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santorini Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santorini Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santorini Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santorini Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santorini Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santorini Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santorini Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Santorini
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
146 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Santorini Kythnos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santorini Kythnos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythnos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santorini Kythnos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Sea Jets tai Zante Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Santorini, siihen asti, kun se lähtee Kythnos. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Santorini Sea Jets tai Zante Ferries lautalla, joka kulkee 146 km matkan Kythnos alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Kythnos niin nopeasti!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Santorini ja Kythnos välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Sea Jets tai Zante Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santorini ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Santorini ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Santorini Kythnos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Kythnos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Santorini ja Kythnos välillä. Sea Jets liikennöi Santorini Kythnos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 11 tuntia 20 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
11 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa
Zante Ferries Santorini Kythnos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Kythnos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Santorini ja Kythnos välillä. Zante Ferries liikennöi Santorini Kythnos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 20 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
7 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Santorini? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Santorini

Sea Jets tai Zante Ferries lautat lähtevät Kythnos seuraavista Santorini satamista:

Santorini
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Zante Ferries tai Sea Jets alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santorini Kythnos, Santorini ja Kythnos välisen 146 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santorini ja Kythnos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Sea Jets ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Santorini ja Kythnos välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Santorini-Kythnos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines.

Santorini ja Kythnos välisen matkan aikana matkustat 146 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika