Matkustaminen lautalla Sikinos Attica

Matkustaminen lautalla Sikinos Attica on erinomainen valinta! Sikinos Attica -lauttoja liikennöi 4 varustamoa (LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets), jotka palvelevat Lavrio, Ateena ja Sikinos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Sikinos Attica -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways ja Sea Jets tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Sikinos Attica luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
5 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Sikinos Attica lauttareitit

Etsitkö lauttaa Sikinos - Attica? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Sikinos ja Attica välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries tai LANE Sea Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Sikinos, Ateena tai Lavrio käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Sikinos Attica -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Sikinos ja Attica välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Sikinos Attica - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Sikinos paikkaan Attica

Attica: Saapuminen lautalla paikasta Sikinos ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Ateenasta, Kreikan vilkkaasta pääkaupungista. Täällä et voi jättää väliin ikonista Akropolista, jonka muinaiset temppelit, kuten Parthenon ja Erechtheion, tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. Kävele Ateenan historiallisen kaupunginosan Plakan viehättävillä kujilla ja löydä viehättäviä putiikkeja, perinteisiä ravintoloita ja piilotettuja aarteita. Älä unohda vierailla Akropolis-museossa oppiaksesi lisää tämän antiikin kaupungin kiehtovasta historiasta.

Kun olet valmis lähtemään pois Ateenan hälinästä, lähde lautalla Pireuksesta Salamisin saarelle, joka sijaitsee vain 20 minuutin päässä rannikolta. Täällä voit tutustua muinaisen kreikkalaisen Salamisin kaupungin raunioihin, joka on kuuluisa historiallisesta taistelustaan persialaisia vastaan. Voit myös hyödyntää Salamisin viehättäviä rantoja rentoutuaksesi ja uidaksesi Egeanmeren kristallinkirkkaissa vesissä.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None