Suositeltu reitti
Sikinos
Matkusta suoraan Lavrio lautta
Lavrio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Sikinos
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Katso hinnat
Sikinos
Matkusta lautta Folegandros
Folegandros
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Katso hinnat

Miten päästä Sikinos Lavrio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sikinos Lavrio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sikinos Lavrio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sikinos Lavrio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sikinos Lavrio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries tai Triton Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sikinos Lavrio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sikinos Lavrio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sikinos Lavrio lauttatietoa

Lähtösatama
Sikinos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Lavrio
Kreikka
Attica
Etäisyys
148 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Triton Ferries
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
11 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Sikinos Lavrio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Sikinos Lavrio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lavrio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Sikinos Lavrio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Hellenic Seaways tai Sea Jets lautalla Sikinos ja Lavrio välisen 148 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Sikinos-Lavrio risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Sikinos ja Lavrio välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Hellenic Seaways tai Sea Jets laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Sikinos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Hellenic Seaways tai Sea Jets -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Lavrio täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sikinos ja Lavrio välillä?

Jos haluat matkustaa Sikinos ja Lavrio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Sikinos Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Sikinos-Lavrio -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Sikinos ja Lavrio välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Sikinos Lavrio
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sikinos-Lavrio -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sikinos ja Lavrio välillä. Sea Jets liikennöi Sikinos Lavrio 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 11 tuntia 10 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
11 tuntia 10 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Sikinos? Mihin laivat saapuvat Lavrio?

Lähtösatama Sikinos

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Lavrio seuraavista Sikinos satamista:

Sikinos
Kartta

Saapumissatama Lavrio

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Lavrio seuraavista satamista:

Lavrio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Sikinos Lavrio, Sikinos ja Lavrio välisen 148 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 11 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Sikinos ja Lavrio välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Sea Jets). Tällä hetkellä Sikinos ja Lavrio välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Sikinos-Lavrio liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Triton Ferries.

Sikinos ja Lavrio välisen matkan aikana matkustat 148 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika