Suositeltu reitti
Sikinos
Matkusta suoraan Kea lautta
Kea
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Sikinos
Matkusta lautta Folegandros
Folegandros
Matkusta lautta Kea
Kea
Katso hinnat
Sikinos
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Matkusta lautta Kea
Kea
Katso hinnat

Miten päästä Sikinos Kea lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sikinos Kea lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sikinos Kea on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sikinos Kea voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sikinos Kea -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries tai Triton Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sikinos Kea -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sikinos Kea sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sikinos Kea lauttatietoa

Lähtösatama
Sikinos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kea
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
127 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Triton Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sikinos ja Kea välillä?

Jos haluat matkustaa Sikinos ja Kea välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Sikinos Kea
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sikinos-Kea -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sikinos ja Kea välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Sikinos? Mihin laivat saapuvat Kea?

Lähtösatama Sikinos

Sea Jets lautat lähtevät Kea seuraavista Sikinos satamista:

Sikinos
Kartta

Saapumissatama Kea

Sea Jets alukset saapuvat Kea seuraavista satamista:

Kea Korissia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Sikinos-Kea liikennöi 1 lauttayhtiötä: Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Triton Ferries.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika