Suositeltu reitti
Swinoujscie
Matkusta suoraan Trelleborg lautta
Trelleborg
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Swinoujscie
Matkusta lautta Malmö
Malmö
Matkusta lautta, bussi Lubeck
Lubeck
Matkusta lautta Trelleborg
Trelleborg
Katso hinnat
Swinoujscie
Matkusta lautta Malmö
Malmö
Matkusta bussi Rostock
Rostock
Matkusta lautta Trelleborg
Trelleborg
Katso hinnat

Miten päästä Swinoujscie Trelleborg lautalla ?

Etsitkö täydellistä Swinoujscie Trelleborg lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Swinoujscie Trelleborg on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Swinoujscie Trelleborg voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Swinoujscie Trelleborg -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines tai Unity Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Swinoujscie Trelleborg -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Unity Line tai TT-Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Swinoujscie Trelleborg sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Swinoujscie Trelleborg lauttatietoa

Lähtösatama
Swinoujscie
Puola
Saapumissatama
Trelleborg
Ruotsi
Etäisyys
177 km
Lauttayhtiöt
TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line
Ylitysten tiheys
9 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Swinoujscie Trelleborg: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Swinoujscie Trelleborg, lippujen hinnat vaihtelevat 48 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 145 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Swinoujscie - Trelleborg, on 92 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Swinoujscie - Trelleborg on 6 tuntia 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia saapua Trelleborg, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Trelleborg 6 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Swinoujscie satamasta klo 01:00. Viimeinen laiva Trelleborg lähtee Swinoujscie satamasta klo 18:15.

Keskimääräinen hinta Swinoujscie - Trelleborg-lauttaristeilylle.
92 €
Lauttojen hintaluokka Swinoujscie Trelleborg (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
48 € - 145 €
Keskimääräinen ylitysaika Swinoujscie - Trelleborg
6 tuntia 25 min
Ensimmäisen Trelleborg menevän lautan lähtöaika
01:00
Viimeisen lautan lähtöaika Trelleborg
18:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Trelleborg
00:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Trelleborg
23:00

Miksi ottaa lautta Swinoujscie Trelleborg?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Swinoujscie Trelleborg kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Trelleborg. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Swinoujscie Trelleborg on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Swinoujscie ja Trelleborg välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Unity Line tai TT-Line laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Swinoujscie voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Unity Line tai TT-Line -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Trelleborg täynnä energiaa.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Swinoujscie ja Trelleborg välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Trelleborg poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Swinoujscie ja Trelleborg välillä?

Jos haluat matkustaa Swinoujscie ja Trelleborg välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Unity Line tai TT-Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Unity Line Swinoujscie Trelleborg
Unity Line
Unity Line harjoittaa lauttaliikennettä Puola ja Ruotsi, mukaan lukien lauttaliikenne Swinoujscie ja Trelleborg satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Swinoujscie-Trelleborg -hintoja ja varata Unity Linein lipun Swinoujscie ja Trelleborg välillä. Lisätietoja Unity Lineistä
TT-Line Swinoujscie Trelleborg
TT-Line
TT-Line harjoittaa lauttaliikennettä Puola ja Ruotsi, mukaan lukien lauttaliikenne Swinoujscie ja Trelleborg satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Swinoujscie-Trelleborg -hintoja ja varata TT-Linein lipun Swinoujscie ja Trelleborg välillä. TT-Line liikennöi Swinoujscie Trelleborg 9 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 55 min. Lisätietoja TT-Lineistä
5 tuntia 55 min
9 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Swinoujscie? Mihin laivat saapuvat Trelleborg?

Lähtösatama Swinoujscie

Unity Line tai TT-Line lautat lähtevät Trelleborg seuraavista Swinoujscie satamista:

Swinoujscie
Kartta

Saapumissatama Trelleborg

TT-Line tai Unity Line alukset saapuvat Trelleborg seuraavista satamista:

Trelleborg
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Swinoujscie Trelleborg, Swinoujscie ja Trelleborg välisen 177 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Swinoujscie ja Trelleborg välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Unity Line ja TT-Line). Tällä hetkellä Swinoujscie ja Trelleborg välillä on 9 ylitystä viikossa.

Reitillä Swinoujscie-Trelleborg liikennöi 2 lauttayhtiötä: Unity Line ja TT-Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line.

Swinoujscie ja Trelleborg välisen matkan aikana matkustat 177 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Swinoujscie Trelleborg, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 48 € - 145 €. Havaitsemamme keskihinta oli 92 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Swinoujscie klo 01:00 kohti Trelleborg.

Viimeinen lautta Trelleborg lähtee Swinoujscie yleensä klo 18:15.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika