Suositeltu reitti
Syros
Matkusta suoraan Agios Kyrikos lautta
Agios Kyrikos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Syros
Matkusta lautta Mykonos
Mykonos
Matkusta lautta Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Katso hinnat
Syros
Matkusta lautta Patmos
Patmos
Matkusta lautta Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Katso hinnat

Miten päästä Syros Agios Kyrikos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Syros Agios Kyrikos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Syros Agios Kyrikos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Syros Agios Kyrikos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Syros Agios Kyrikos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines tai Cyclades Fast Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Syros Agios Kyrikos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Syros Agios Kyrikos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Syros Agios Kyrikos lauttatietoa

Lähtösatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Agios Kyrikos
Kreikka
Etäisyys
100 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Syros Agios Kyrikos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Syros Agios Kyrikos, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 110 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Syros - Agios Kyrikos, on 57 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Syros - Agios Kyrikos on 3 tuntia 35 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 35 min saapua Agios Kyrikos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agios Kyrikos 3 tuntia 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Syros satamasta klo 20:10.

Keskimääräinen hinta Syros - Agios Kyrikos-lauttaristeilylle.
57 €
Lauttojen hintaluokka Syros Agios Kyrikos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 110 €
Keskimääräinen ylitysaika Syros - Agios Kyrikos
3 tuntia 35 min
Ensimmäisen Agios Kyrikos menevän lautan lähtöaika
20:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Kyrikos
23:45

Mitkä yhtiöt liikennöivät Syros ja Agios Kyrikos välillä?

Jos haluat matkustaa Syros ja Agios Kyrikos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Syros Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Syros-Agios Kyrikos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Syros ja Agios Kyrikos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Syros Agios Kyrikos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 20 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
6 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Syros? Mihin laivat saapuvat Agios Kyrikos?

Lähtösatama Syros

Hellenic Seaways lautat lähtevät Agios Kyrikos seuraavista Syros satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta

Saapumissatama Agios Kyrikos

Hellenic Seaways alukset saapuvat Agios Kyrikos seuraavista satamista:

Port of Agios Kyrikos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Syros Agios Kyrikos, Syros ja Agios Kyrikos välisen 100 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Syros ja Agios Kyrikos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Syros ja Agios Kyrikos välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Syros-Agios Kyrikos liikennöi 1 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Jos haluat matkustaa laivalla Syros Agios Kyrikos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 110 €. Havaitsemamme keskihinta oli 57 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Syros klo 20:10 kohti Agios Kyrikos.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika