Suositeltu reitti
Thessaloniki
Matkusta suoraan Mytilene lautta, lennot
Mytilene
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Thessaloniki
Matkusta lennot, lautta Chios
Chios
Matkusta lautta Mytilene
Mytilene
Katso hinnat
Thessaloniki
Matkusta lautta, juna Ateena
Ateena
Matkusta lautta, lennot Mytilene
Mytilene
Katso hinnat

Miten päästä Thessaloniki Mytilene lautalla ?

Etsitkö täydellistä Thessaloniki Mytilene lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Thessaloniki Mytilene on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Thessaloniki Mytilene voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Thessaloniki Mytilene -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Blue Star Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Thessaloniki Mytilene -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Thessaloniki Mytilene sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Thessaloniki Mytilene lauttatietoa

Lähtösatama
Thessaloniki
Kreikka
Keski-Makedonia
Saapumissatama
Mytilene
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Etäisyys
352 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Thessaloniki Mytilene: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Thessaloniki Mytilene, lippujen hinnat vaihtelevat 37 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 255 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Thessaloniki - Mytilene, on 132 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Thessaloniki - Mytilene on 11 tuntia 37 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 14 tuntia 40 min saapua Mytilene, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Mytilene 9 tuntia 55 min. Ensimmäinen lautta lähtee Thessaloniki satamasta klo 16:00. Viimeinen laiva Mytilene lähtee Thessaloniki satamasta klo 21:00.

Keskimääräinen hinta Thessaloniki - Mytilene-lauttaristeilylle.
132 €
Lauttojen hintaluokka Thessaloniki Mytilene (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
37 € - 255 €
Keskimääräinen ylitysaika Thessaloniki - Mytilene
11 tuntia 37 min
Ensimmäisen Mytilene menevän lautan lähtöaika
16:00
Viimeisen lautan lähtöaika Mytilene
21:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Mytilene
05:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Mytilene
08:25

Miksi ottaa lautta Thessaloniki Mytilene?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Thessaloniki Mytilene kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mytilene. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Thessaloniki Mytilene on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Thessaloniki Mytilene lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Hellenic Seaways tai Sea Jets liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Mytilene täysin rentoutuneena.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Thessaloniki Hellenic Seaways tai Sea Jets lautalla, joka kulkee 352 km matkan Mytilene alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Mytilene niin nopeasti!
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Mytilene tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Sea Jets tai Hellenic Seaways Thessaloniki Mytilene -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Thessaloniki ja Mytilene välillä?

Jos haluat matkustaa Thessaloniki ja Mytilene välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Thessaloniki Mytilene
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Thessaloniki-Mytilene -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Thessaloniki ja Mytilene välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Thessaloniki Mytilene
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Thessaloniki-Mytilene -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Thessaloniki ja Mytilene välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Thessaloniki? Mihin laivat saapuvat Mytilene?

Lähtösatama Thessaloniki

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Mytilene seuraavista Thessaloniki satamista:

Thessaloniki
Kartta

Saapumissatama Mytilene

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Mytilene seuraavista satamista:

Mytilene
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Thessaloniki-Mytilene liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Thessaloniki ja Mytilene välisen matkan aikana matkustat 352 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Thessaloniki Mytilene, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 37 € - 255 €. Havaitsemamme keskihinta oli 132 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Thessaloniki klo 16:00 kohti Mytilene.

Viimeinen lautta Mytilene lähtee Thessaloniki yleensä klo 21:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika