Matkustaminen lautalla Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern

Matkustaminen lautalla Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern on erinomainen valinta! Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern -lauttoja liikennöi 3 varustamoa (Scandlines, Stena Line tai TT-Line), jotka palvelevat Sassnitz, Rostock ja Trelleborg satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Scandlines, Stena Line ja TT-Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 4 tuntia 20 min (Trelleborg - Sassnitz) 100 km:n matkalla ja pisin 6 tuntia (Trelleborg - Rostock) 157 km:n matkalla.

Lautta Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern luvuilla

Maat
Ruotsi
Saksa
Ylitysten määrä
8 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern. Vertaa Scandlines, Stena Line ja TT-Line tarjouksia ja varaa Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern -lauttalippu.

Kaikki Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern lauttareitit

Etsitkö lauttaa Trelleborg - Mecklenburg-Vorpommern? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Trelleborg ja Mecklenburg-Vorpommern välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... TT-Line, Stena Line tai Scandlines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Trelleborg, Rostock tai Sassnitz käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Scandlines, Stena Line tai TT-Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Trelleborg ja Mecklenburg-Vorpommern välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Trelleborg paikkaan Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern: Saapuminen lautalla paikasta Trelleborg ja alueen tutkiminen

Rostock on usein suosittu lähtöpiste alueen tutkimiseen. Tässä viehättävässä satamakaupungissa historiallinen menneisyys ja dynaaminen nykyisyys yhdistyvät harmonisesti. Kävele keskiaikaisessa vanhassakaupungissa ja ihaile kauniita, värikkäitä keskiaikaisia rakennuksia ja kapeita mukulakivikatuja. Älä jätä väliin kuuluisaa Sainte-Marien kirkkoa, joka on vaikuttava esimerkki goottilaisesta tiiliarkkitehtuurista. Kävele pitkin sataman vilkkaita laitureita ja nauti lukuisista kahviloista ja ravintoloista, joista on henkeäsalpaavat näkymät Itämerelle.

Müritzin kansallispuisto on luonnonystävien ehdoton kohde. Se sijaitsee samannimisen järven lähellä ja on Saksan suurin luonnonpuisto. Tutustu reheviin metsiin, vihreisiin niittyihin ja lukuisiin järviin ja jokiin, jotka sirottavat maisemaa. Jos olet innokas lintuharrastaja, tulet ihastumaan alueelta löytyvien lajien monimuotoisuuteen.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None