Suositeltu reitti
Trieste
Matkusta suoraan Durres lautta
Durres
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Trieste
Matkusta lautta, kimppakyytiä, bussi Ancona
Ancona
Matkusta lautta Durres
Durres
Katso hinnat
Trieste
Matkusta kimppakyytiä, bussi Bari
Bari
Matkusta lautta Durres
Durres
Katso hinnat

Miten päästä Trieste Durres lautalla ?

Etsitkö täydellistä Trieste Durres lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Trieste Durres on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Trieste Durres voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Trieste Durres -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries tai European Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Trieste Durres -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Adria Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Trieste Durres sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Trieste Durres lauttatietoa

Lähtösatama
Trieste
Italia
Friuli-Venezia Giulia
Saapumissatama
Durres
Albania
Etäisyys
663 km
Lauttayhtiöt
Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
27 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Trieste ja Durres välillä?

Jos haluat matkustaa Trieste ja Durres välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Adria Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Adria Ferries Trieste Durres
Adria Ferries
Adria Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Italia ja Albania, mukaan lukien lauttaliikenne Trieste ja Durres satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Trieste-Durres -hintoja ja varata Adria Ferriesin lipun Trieste ja Durres välillä. Adria Ferries liikennöi Trieste Durres 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 27 tuntia. Lisätietoja Adria Ferriesistä
27 tuntia
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Trieste? Mihin laivat saapuvat Durres?

Lähtösatama Trieste

Adria Ferries lautat lähtevät Durres seuraavista Trieste satamista:

Trieste
Kartta

Saapumissatama Durres

Adria Ferries alukset saapuvat Durres seuraavista satamista:

Durres
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Trieste Durres, Trieste ja Durres välisen 663 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 27 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Trieste ja Durres välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Adria Ferries). Tällä hetkellä Trieste ja Durres välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Trieste-Durres liikennöi 1 lauttayhtiötä: Adria Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika