Suositeltu reitti
Tukholma
Matkusta suoraan Lumparland lautta
Lumparland
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tukholma
Matkusta lennot, lautta Turku
Turku
Matkusta lautta Lumparland
Lumparland
Katso hinnat

Miten päästä Tukholma Lumparland lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tukholma Lumparland lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tukholma Lumparland on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tukholma Lumparland voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tukholma Lumparland -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Tallink, Viking Line tai Silja Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tukholma Lumparland -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tallink, Silja Line tai Viking Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tukholma Lumparland sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tukholma Lumparland lauttatietoa

Lähtösatama
Tukholma
Ruotsi
Saapumissatama
Lumparland
Suomi
Etäisyys
151 km
Lauttayhtiöt
Tallink, Viking Line, Silja Line
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Tukholma Lumparland?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tukholma Lumparland kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lumparland. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tukholma Lumparland on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Tukholma ja Lumparland välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Tukholma, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Tukholma ja Lumparland välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Tukholma ja Lumparland välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Tallink, Silja Line tai Viking Line laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Huolehtiva henkilökunta
Tukholma ja Lumparland välisen matkan jokaisella minuutilla, Tukholma satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Lumparland tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Tallink, Silja Line tai Viking Line henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.

Mistä lähtevät lautat Tukholma? Mihin laivat saapuvat Lumparland?

Lähtösatama Tukholma

Tallink, Silja Line tai Viking Line lautat lähtevät Lumparland seuraavista Tukholma satamista:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Kartta

Saapumissatama Lumparland

Viking Line, Silja Line tai Tallink alukset saapuvat Lumparland seuraavista satamista:

Langnas
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Tukholma Lumparland.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tukholma ja Lumparland välillä?

Jos haluat matkustaa Tukholma ja Lumparland välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tallink, Silja Line tai Viking Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tallink Tukholma Lumparland
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Tukholma-Lumparland -hintoja ja varata Tallinkin lipun Tukholma ja Lumparland välillä. Tallink liikennöi Tukholma Lumparland 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 20 min. Lisätietoja Tallinkistä
6 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa
Silja Line Tukholma Lumparland
Silja Line
Silja Line on suomalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa Itämeren ylityksiä Suomen, Ruotsin, Viron ja Venäjän välillä. Vivanodalla voit vertailla Tukholma-Lumparland -hintoja ja varata Silja Linein lipun Tukholma ja Lumparland välillä. Lisätietoja Silja Lineistä
Viking Line Tukholma Lumparland
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Tukholma-Lumparland -hintoja ja varata Viking Linein lipun Tukholma ja Lumparland välillä. Viking Line liikennöi Tukholma Lumparland 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 20 min. Lisätietoja Viking Lineistä
6 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tukholma Lumparland, Tukholma ja Lumparland välisen 151 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tukholma ja Lumparland välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Tallink, Silja Line ja Viking Line). Tällä hetkellä Tukholma ja Lumparland välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Tukholma-Lumparland liikennöi 3 lauttayhtiötä: Tallink, Silja Line ja Viking Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Tallink, Viking Line, Silja Line.

Vertaa ennen varausta Tallink, Viking Line, Silja Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Tukholma Lumparland -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Tukholma ja Lumparland välisen matkan aikana matkustat 151 km.

Koe Tukholma ja Lumparland välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Tukholma ja Lumparland välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Tukholma tapahtuvasta laivaan noususta Lumparland tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Tallink, Viking Line ja Silja Line merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Tukholma ja Lumparland.

Laivaan nousu Tukholma

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Tukholma Lumparland -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Tukholma satamaan / Sinun kannattaa saapua Tukholma satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Viking Line, Silja Line tai Tallink-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Tukholma ja Lumparland väliselle reitille. / Mene Tukholma lauttaterminaalin Viking Line, Silja Line tai Tallink:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Lumparland menevään lauttaan nouseminen / Tukholma lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Tallink, Silja Line tai Viking Line henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.
Tukholma ja Lumparland välisellä lautalla

Tallink, Silja Line tai Viking Line laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautta lähestyy Lumparland, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Lumparland tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Lumparland satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Lumparland satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Tukholma Lumparland mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Lumparland.
  • Laivalta poistuminen ja Lumparland tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Lumparland läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Lumparland alkaa toden teolla!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika