Suositeltu reitti
Turku
Matkusta suoraan Lumparland lautta
Lumparland
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Turku
Matkusta lautta, lennot Tukholma
Tukholma
Matkusta lautta Lumparland
Lumparland
Katso hinnat
Turku
Matkusta lautta Kapellskär
Kapellskär
Matkusta lautta Lumparland
Lumparland
Katso hinnat

Miten päästä Turku Lumparland lautalla ?

Etsitkö täydellistä Turku Lumparland lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Turku Lumparland on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Turku Lumparland voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Turku Lumparland -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Silja Line, Tallink, Viking Line tai Finnlines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Turku Lumparland -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Viking Line tai Tallink laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Turku Lumparland sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Turku Lumparland lauttatietoa

Lähtösatama
Turku
Suomi
Saapumissatama
Lumparland
Suomi
Ahvenanmaa
Etäisyys
117 km
Lauttayhtiöt
Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Turku Lumparland: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Turku Lumparland, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 191 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Turku - Lumparland, on 56 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Turku - Lumparland on 4 tuntia 22 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 50 min saapua Lumparland, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lumparland 4 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Turku satamasta klo 18:30. Viimeinen laiva Lumparland lähtee Turku satamasta klo 20:55.

Keskimääräinen hinta Turku - Lumparland-lauttaristeilylle.
56 €
Lauttojen hintaluokka Turku Lumparland (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 191 €
Keskimääräinen ylitysaika Turku - Lumparland
4 tuntia 22 min
Ensimmäisen Lumparland menevän lautan lähtöaika
18:30
Viimeisen lautan lähtöaika Lumparland
20:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lumparland
00:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lumparland
23:20

Miksi ottaa lautta Turku Lumparland?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Turku Lumparland kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lumparland. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Turku Lumparland on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Turku ja Lumparland välisen matkan jokaisella minuutilla, Turku satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Lumparland tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Viking Line tai Tallink henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Turku ja Lumparland välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Viking Line tai Tallink laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Turku ja Lumparland välisen matkan aikana voit käydä Viking Line tai Tallink -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Lumparland täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Turku ja Lumparland välillä?

Jos haluat matkustaa Turku ja Lumparland välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Viking Line tai Tallink, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Viking Line Turku Lumparland
Viking Line
Viking Line, perustettu vuonna 1959, on suomalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Suomen, Ruotsin ja Viron välillä. Vivanodalla voit vertailla Turku-Lumparland -hintoja ja varata Viking Linein lipun Turku ja Lumparland välillä. Viking Line liikennöi Turku Lumparland 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 10 min. Lisätietoja Viking Lineistä
4 tuntia 10 min
7 ylitystä viikossa
Tallink Turku Lumparland
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Turku-Lumparland -hintoja ja varata Tallinkin lipun Turku ja Lumparland välillä. Tallink liikennöi Turku Lumparland 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 30 min. Lisätietoja Tallinkistä
4 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Turku? Mihin laivat saapuvat Lumparland?

Lähtösatama Turku

Viking Line tai Tallink lautat lähtevät Lumparland seuraavista Turku satamista:

Turku
Kartta

Saapumissatama Lumparland

Tallink tai Viking Line alukset saapuvat Lumparland seuraavista satamista:

Langnas
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Turku Lumparland, Turku ja Lumparland välisen 117 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Turku ja Lumparland välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Viking Line ja Tallink). Tällä hetkellä Turku ja Lumparland välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Turku-Lumparland liikennöi 2 lauttayhtiötä: Viking Line ja Tallink.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines.

Vertaa ennen varausta Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Turku Lumparland -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Turku ja Lumparland välisen matkan aikana matkustat 117 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Turku Lumparland, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 14 € - 191 €. Havaitsemamme keskihinta oli 56 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Turku klo 18:30 kohti Lumparland.

Viimeinen lautta Lumparland lähtee Turku yleensä klo 20:55.

Koe Turku ja Lumparland välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Turku ja Lumparland välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Turku tapahtuvasta laivaan noususta Lumparland tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Silja Line, Tallink, Viking Line ja Finnlines merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Turku ja Lumparland.

Laivaan nousu Turku

Ennen kuin lähdet Turku Lumparland -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Turku satamaan / Sinun tulee saapua Turku lauttaterminaaliin Viking Line tai Tallink asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Turku ja Lumparland väliselle reitille. / Mene Turku lauttaterminaalin Tallink tai Viking Line:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Lumparland menevään lauttaan nouseminen / Turku lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Viking Line tai Tallink henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Turku ja Lumparland välinen risteily: laivalla...

Viking Line tai Tallink laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Lumparland, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Lumparland tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Lumparland satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Lumparland satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Turku Lumparland mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Lumparland.
  • Laivalta poistuminen ja Lumparland tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Lumparland sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Lumparland alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika