Suositeltu reitti
Valencia
Matkusta suoraan Mahon lautta
Mahon
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Valencia
Matkusta lennot, lautta Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Matkusta lautta Mahon
Mahon
Katso hinnat

Miten päästä Valencia Mahon lautalla ?

Etsitkö täydellistä Valencia Mahon lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Valencia Mahon on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Valencia Mahon voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Valencia Mahon -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Valencia Mahon -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea tai Trasmed laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Valencia Mahon sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Valencia Mahon lauttatietoa

Lähtösatama
Valencia
Espanja
Valencian yhteisö
Saapumissatama
Mahon
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
403 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
15 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Valencia Mahon: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Valencia Mahon, lippujen hinnat vaihtelevat 59 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 359 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Valencia - Mahon, on 192 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Valencia - Mahon on 15 tuntia 36 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 16 tuntia saapua Mahon, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Mahon 15 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Valencia satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Valencia - Mahon-lauttaristeilylle.
192 €
Lauttojen hintaluokka Valencia Mahon (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
59 € - 359 €
Keskimääräinen ylitysaika Valencia - Mahon
15 tuntia 36 min
Ensimmäisen Mahon menevän lautan lähtöaika
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Mahon
13:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Mahon
14:00

Miksi ottaa lautta Valencia Mahon?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Valencia Mahon kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mahon. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Valencia Mahon on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Valencia ja Mahon väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Valencia ja Mahon välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Acciona Trasmediterránea tai Trasmed laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Valencia Mahon perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Valencia, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Mahon lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Valencia ja Mahon välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Valencia ja Mahon välillä?

Jos haluat matkustaa Valencia ja Mahon välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea tai Trasmed, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Valencia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Mahon -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Valencia ja Mahon välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Valencia Mahon 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 15 tuntia. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
15 tuntia
1 ylitystä viikossa
Trasmed Valencia Mahon
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Valencia ja Mahon satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Valencia-Mahon -hintoja ja varata Trasmedin lipun Valencia ja Mahon välillä. Lisätietoja Trasmedistä

Mistä lähtevät lautat Valencia? Mihin laivat saapuvat Mahon?

Lähtösatama Valencia

Acciona Trasmediterránea tai Trasmed lautat lähtevät Mahon seuraavista Valencia satamista:

Valencia
Kartta

Saapumissatama Mahon

Trasmed tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Mahon seuraavista satamista:

Mahon
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Valencia Mahon.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Valencia Mahon, Valencia ja Mahon välisen 403 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 15 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Valencia ja Mahon välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea ja Trasmed). Tällä hetkellä Valencia ja Mahon välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Valencia-Mahon liikennöi 2 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea ja Trasmed.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Valencia ja Mahon välisen matkan aikana matkustat 403 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Valencia Mahon, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 59 € - 359 €. Havaitsemamme keskihinta oli 192 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Valencia klo 22:00 kohti Mahon.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika