Suositeltu reitti
Valencia
Matkusta suoraan San Antonio de Portmany lautta
San Antonio de Portmany
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Valencia
Matkusta lennot, lautta Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Matkusta lautta San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Katso hinnat
Valencia
Matkusta kimppakyytiä, bussi Denia
Denia
Matkusta lautta San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Katso hinnat

Miten päästä Valencia San Antonio de Portmany lautalla ?

Etsitkö täydellistä Valencia San Antonio de Portmany lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Valencia San Antonio de Portmany on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Valencia San Antonio de Portmany voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Valencia San Antonio de Portmany -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Valencia San Antonio de Portmany -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea tai Baleària laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Valencia San Antonio de Portmany sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Valencia San Antonio de Portmany lauttatietoa

Lähtösatama
Valencia
Espanja
Valencian yhteisö
Saapumissatama
San Antonio de Portmany
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
155 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Valencia San Antonio de Portmany?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Valencia San Antonio de Portmany kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä San Antonio de Portmany. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Valencia San Antonio de Portmany on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Valencia voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Acciona Trasmediterránea tai Baleària -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut San Antonio de Portmany täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Valencia Acciona Trasmediterránea tai Baleària lautalla, joka kulkee 155 km matkan San Antonio de Portmany alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut San Antonio de Portmany niin nopeasti!
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Valencia San Antonio de Portmany täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä San Antonio de Portmany saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Valencia ja San Antonio de Portmany välillä?

Jos haluat matkustaa Valencia ja San Antonio de Portmany välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea tai Baleària, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Valencia San Antonio de Portmany
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Valencia-San Antonio de Portmany -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Valencia ja San Antonio de Portmany välillä. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
Baleària Valencia San Antonio de Portmany
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Valencia-San Antonio de Portmany -hintoja ja varata Baleàriain lipun Valencia ja San Antonio de Portmany välillä. Lisätietoja Baleàriaistä

Mistä lähtevät lautat Valencia? Mihin laivat saapuvat San Antonio de Portmany?

Lähtösatama Valencia

Acciona Trasmediterránea tai Baleària lautat lähtevät San Antonio de Portmany seuraavista Valencia satamista:

Valencia
Kartta

Saapumissatama San Antonio de Portmany

Baleària tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat San Antonio de Portmany seuraavista satamista:

Ibiza San Antonio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Valencia-San Antonio de Portmany liikennöi 2 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea ja Baleària.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Valencia ja San Antonio de Portmany välisen matkan aikana matkustat 155 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika