Matkustaminen lautalla Valletta Sisilia

Matkustaminen lautalla Valletta Sisilia on erinomainen valinta! Valletta Sisilia -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Virtu Ferries), jotka palvelevat Pozzallo, Catania ja Valletta satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Valletta Sisilia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Virtu Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Valletta Sisilia luvuilla

Maat
Malta
Italia
Ylitysten määrä
3 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Valletta Sisilia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Valletta - Sisilia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Valletta ja Sisilia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Virtu Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Valletta, Catania tai Pozzallo käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Valletta Sisilia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Virtu Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Valletta ja Sisilia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Valletta Sisilia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Valletta paikkaan Sisilia

Sisilia: Saapuminen lautalla paikasta Valletta ja alueen tutkiminen

Jos haluat vierailla Sisiliassa lautalla, voit valita useiden lauttayhtiöiden, kuten Grandi Navi Veloci, Tirrenia, Siremar, Grimaldi Lines ja monien muiden, joukosta. Aikataulut ja lippujen hinnat vaihtelevat sesongin ja valitun yhtiön mukaan, joten on suositeltavaa tarkistaa aikataulut ja hinnat ennen matkan suunnittelua.

Sisilian saapumissatamista on myös säännöllisiä yhteyksiä Eolian saarille ja muihin Etelä-Italian kohteisiin, kuten Napoliin, Salernoon ja Reggio Calabriaan. Lisäksi lautoilla on usein ravintoloiden, kauppojen ja pelihuoneiden kaltaisia palveluja, jotka tekevät matkasta miellyttävämmän.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None