Venetsia
Matkusta suoraan Porec lautta, kimppakyytiä, bussi
Porec
Katso hinnat

Miten päästä Venetsia Porec lautalla ?

Etsitkö täydellistä Venetsia Porec lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Venetsia Porec on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Venetsia Porec voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Venetsia Porec -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines tai Trieste Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Venetsia Porec -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Venetsia Porec sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Venetsia Porec lauttatietoa

Lähtösatama
Venetsia
Italia
Veneto
Saapumissatama
Porec
Kroatia
Istria
Etäisyys
101 km
Lauttayhtiöt
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines
Ylitysten tiheys
13 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Venetsia Porec: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Venetsia Porec, lippujen hinnat vaihtelevat 74 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 92 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Venetsia - Porec, on 81 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Venetsia - Porec on 3 tuntia 24 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 30 min saapua Porec, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Porec 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Venetsia satamasta klo 16:30. Viimeinen laiva Porec lähtee Venetsia satamasta klo 17:00.

Keskimääräinen hinta Venetsia - Porec-lauttaristeilylle.
81 €
Lauttojen hintaluokka Venetsia Porec (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
74 € - 92 €
Keskimääräinen ylitysaika Venetsia - Porec
3 tuntia 24 min
Ensimmäisen Porec menevän lautan lähtöaika
16:30
Viimeisen lautan lähtöaika Porec
17:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Porec
20:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Porec
21:30

Miksi ottaa lautta Venetsia Porec?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Venetsia Porec kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Porec. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Venetsia Porec on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines lautalla Venetsia ja Porec välisen 101 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Venetsia-Porec risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Venetsia Porec. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Venetsia-Porec-risteilyllä Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises lautalla sinulla on Venetsia-Porec-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Nautit 360 asteen merinäköalasta Venetsia satamasta Porec, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Venetsia ja Porec välillä?

Jos haluat matkustaa Venetsia ja Porec välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Commodore Cruises  Venetsia Porec
Commodore Cruises
Commodore Cruises on Monacossa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa risteilyjä Välimerellä. Vivanodalla voit vertailla Venetsia-Porec -hintoja ja varata Commodore Cruises in lipun Venetsia ja Porec välillä. Lisätietoja Commodore Cruises istä
Atlas Kompas Venetsia Porec
Atlas Kompas
Atlas Kompas harjoittaa lauttaliikennettä Italia ja Kroatia, mukaan lukien lauttaliikenne Venetsia ja Porec satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Venetsia-Porec -hintoja ja varata Atlas Kompasin lipun Venetsia ja Porec välillä. Atlas Kompas liikennöi Venetsia Porec 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Atlas Kompasistä
3 tuntia 30 min
6 ylitystä viikossa
Venezia Lines Venetsia Porec
Venezia Lines
Venezia Lines on Italiassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Venetsian ja Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Venetsia-Porec -hintoja ja varata Venezia Linesin lipun Venetsia ja Porec välillä. Venezia Lines liikennöi Venetsia Porec 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Venezia Linesistä
2 tuntia 50 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Venetsia? Mihin laivat saapuvat Porec?

Lähtösatama Venetsia

Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines lautat lähtevät Porec seuraavista Venetsia satamista:

Venezia Tronchetto
Kartta

Saapumissatama Porec

Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises alukset saapuvat Porec seuraavista satamista:

Porec
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Venetsia Porec.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Venetsia Porec, Venetsia ja Porec välisen 101 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Venetsia ja Porec välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Commodore Cruises , Atlas Kompas ja Venezia Lines). Tällä hetkellä Venetsia ja Porec välillä on 13 ylitystä viikossa.

Reitillä Venetsia-Porec liikennöi 3 lauttayhtiötä: Commodore Cruises , Atlas Kompas ja Venezia Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines.

Vertaa ennen varausta Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Venetsia Porec -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Venetsia ja Porec välisen matkan aikana matkustat 101 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Venetsia Porec, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 74 € - 92 €. Havaitsemamme keskihinta oli 81 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Venetsia klo 16:30 kohti Porec.

Viimeinen lautta Porec lähtee Venetsia yleensä klo 17:00.

Millainen on Venetsia ja Porec välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Venetsia ja Porec välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines tai Trieste Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Venetsia ja laivasta poistumisesta Porec. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Venetsia ja Porec.

Laivaan nousu Venetsia

Ennen kuin Venetsia Porec -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Venetsia satamaan / Sinun tulee saapua Venetsia lauttaterminaaliin Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Venetsia ja Porec väliselle reitille. / Venetsia esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises :n lipunmyyntitiskillä Venetsia lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Porec menevään lauttaan nouseminen / Venetsia lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Commodore Cruises , Atlas Kompas tai Venezia Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Venetsia ja Porec välisellä reitillä olevalla aluksella.

Venezia Lines, Atlas Kompas tai Commodore Cruises :n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Porec on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Porec tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Porec satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Porec satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Porec satamaan.
  • Porec on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Porec läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Porec odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika