Venetsia
Matkusta suoraan Rovinj lautta, bussi, kimppakyytiä
Rovinj
Katso hinnat

Miten päästä Venetsia Rovinj lautalla ?

Etsitkö täydellistä Venetsia Rovinj lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Venetsia Rovinj on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Venetsia Rovinj voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Venetsia Rovinj -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines tai Trieste Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Venetsia Rovinj -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Venezia Lines, Commodore Cruises tai Atlas Kompas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Venetsia Rovinj sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Venetsia Rovinj lauttatietoa

Lähtösatama
Venetsia
Italia
Veneto
Saapumissatama
Rovinj
Kroatia
Istria
Etäisyys
109 km
Lauttayhtiöt
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines
Ylitysten tiheys
10 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Venetsia Rovinj: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Venetsia Rovinj, lippujen hinnat vaihtelevat 76 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 92 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Venetsia - Rovinj, on 85 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Venetsia - Rovinj on 3 tuntia 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 30 min saapua Rovinj, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rovinj 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Venetsia satamasta klo 17:00.

Keskimääräinen hinta Venetsia - Rovinj-lauttaristeilylle.
85 €
Lauttojen hintaluokka Venetsia Rovinj (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
76 € - 92 €
Keskimääräinen ylitysaika Venetsia - Rovinj
3 tuntia 25 min
Ensimmäisen Rovinj menevän lautan lähtöaika
17:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rovinj
20:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rovinj
22:30

Miksi ottaa lautta Venetsia Rovinj?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Venetsia Rovinj kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rovinj. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Venetsia Rovinj on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Venetsia ja Rovinj väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Venetsia Rovinj on paljon nopeampi lentäen. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Venetsia-Rovinj-risteilyllä Atlas Kompas, Commodore Cruises tai Venezia Lines lautalla sinulla on Venetsia-Rovinj-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Venetsia ja Rovinj välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Rovinj saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Venetsia ja Rovinj välillä?

Jos haluat matkustaa Venetsia ja Rovinj välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Venezia Lines, Commodore Cruises tai Atlas Kompas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Venezia Lines Venetsia Rovinj
Venezia Lines
Venezia Lines on Italiassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Venetsian ja Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Venetsia-Rovinj -hintoja ja varata Venezia Linesin lipun Venetsia ja Rovinj välillä. Venezia Lines liikennöi Venetsia Rovinj 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 50 min. Lisätietoja Venezia Linesistä
3 tuntia 50 min
7 ylitystä viikossa
Commodore Cruises  Venetsia Rovinj
Commodore Cruises
Commodore Cruises on Monacossa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa risteilyjä Välimerellä. Vivanodalla voit vertailla Venetsia-Rovinj -hintoja ja varata Commodore Cruises in lipun Venetsia ja Rovinj välillä. Lisätietoja Commodore Cruises istä
Atlas Kompas Venetsia Rovinj
Atlas Kompas
Atlas Kompas harjoittaa lauttaliikennettä Italia ja Kroatia, mukaan lukien lauttaliikenne Venetsia ja Rovinj satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Venetsia-Rovinj -hintoja ja varata Atlas Kompasin lipun Venetsia ja Rovinj välillä. Atlas Kompas liikennöi Venetsia Rovinj 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Atlas Kompasistä
2 tuntia 30 min
3 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Venetsia? Mihin laivat saapuvat Rovinj?

Lähtösatama Venetsia

Venezia Lines, Commodore Cruises tai Atlas Kompas lautat lähtevät Rovinj seuraavista Venetsia satamista:

Venezia Tronchetto
Kartta

Saapumissatama Rovinj

Atlas Kompas, Commodore Cruises tai Venezia Lines alukset saapuvat Rovinj seuraavista satamista:

Rovinj
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Venetsia Rovinj.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Venetsia Rovinj, Venetsia ja Rovinj välisen 109 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Venetsia ja Rovinj välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Venezia Lines, Commodore Cruises ja Atlas Kompas). Tällä hetkellä Venetsia ja Rovinj välillä on 10 ylitystä viikossa.

Reitillä Venetsia-Rovinj liikennöi 3 lauttayhtiötä: Venezia Lines, Commodore Cruises ja Atlas Kompas.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines.

Vertaa ennen varausta Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Venetsia Rovinj -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Venetsia ja Rovinj välisen matkan aikana matkustat 109 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Venetsia Rovinj, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 76 € - 92 €. Havaitsemamme keskihinta oli 85 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Venetsia klo 17:00 kohti Rovinj.

Koe Venetsia ja Rovinj välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Venetsia ja Rovinj välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Venetsia tapahtuvasta laivaan noususta Rovinj tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines ja Trieste Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Venetsia ja Rovinj.

Lähtö Venetsia lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Venetsia Rovinj -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Venetsia satamassa / Sinun tulee saapua Venetsia lauttaterminaaliin Venezia Lines, Commodore Cruises tai Atlas Kompas asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Venetsia ja Rovinj väliselle reitille. / Mene Venetsia lauttaterminaalin Atlas Kompas, Commodore Cruises tai Venezia Lines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Rovinj menevään lauttaan nouseminen / Varo Venetsia lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Venezia Lines, Commodore Cruises tai Atlas Kompas henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Elämää Venetsia ja Rovinj välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Venezia Lines, Commodore Cruises tai Atlas Kompas -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Rovinj on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Rovinj tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Rovinj satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Rovinj satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Rovinj satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Rovinj tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Rovinj läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Rovinj alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika