Suositeltu reitti
Antikythira
Matkusta suoraan Gytheio lautta
Gytheio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Antikythira
Matkusta lautta Kythira
Kythira
Matkusta lautta Gytheio
Gytheio
Katso hinnat

Miten päästä Antikythira Gytheio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Antikythira Gytheio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Antikythira Gytheio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Antikythira Gytheio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Antikythira Gytheio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Antikythira Gytheio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Antikythira Gytheio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Antikythira Gytheio lauttatietoa

Lähtösatama
Antikythira
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Gytheio
Kreikka
Peloponnesoksen
Etäisyys
117 km
Lauttayhtiöt
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Antikythira Gytheio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Antikythira Gytheio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Gytheio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Antikythira Gytheio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Antikythira Gytheio. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Antikythira-Gytheio-risteilyllä Lane Sea Lines tai Sea Jets lautalla sinulla on Antikythira-Gytheio-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Antikythira ja Gytheio väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Antikythira ja Gytheio välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Gytheio saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Antikythira ja Gytheio välillä?

Jos haluat matkustaa Antikythira ja Gytheio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Antikythira Gytheio
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Antikythira-Gytheio -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Antikythira ja Gytheio välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Lane Sea Lines Antikythira Gytheio
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Antikythira ja Gytheio satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Antikythira-Gytheio -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Antikythira ja Gytheio välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Antikythira? Mihin laivat saapuvat Gytheio?

Lähtösatama Antikythira

Sea Jets tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Gytheio seuraavista Antikythira satamista:

Antikythira
Kartta

Saapumissatama Gytheio

Lane Sea Lines tai Sea Jets alukset saapuvat Gytheio seuraavista satamista:

Gytheio
Kartta
Gythion
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Antikythira Gytheio.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Antikythira-Gytheio liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Antikythira ja Gytheio välisen matkan aikana matkustat 117 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika