Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Antikythira lautta
Antikythira
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta Kythira
Kythira
Matkusta lautta Antikythira
Antikythira
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Antikythira lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Antikythira lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Antikythira on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Antikythira voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Antikythira -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Antikythira -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Antikythira sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Antikythira lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Antikythira
Kreikka
Attica
Etäisyys
236 km
Lauttayhtiöt
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Antikythira: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Antikythira, lippujen hinnat vaihtelevat 24 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 167 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Antikythira, on 96 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Antikythira on 8 tuntia 40 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia 40 min saapua Antikythira, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Antikythira 8 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 15:00.

Keskimääräinen hinta Ateena - Antikythira-lauttaristeilylle.
96 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Antikythira (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
24 € - 167 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Antikythira
8 tuntia 40 min
Ensimmäisen Antikythira menevän lautan lähtöaika
15:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Antikythira
23:40

Miksi ottaa lautta Ateena Antikythira?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Antikythira kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Antikythira. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Antikythira on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Ateena ja Antikythira välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Sea Jets tai Lane Sea Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Sea Jets tai Lane Sea Lines henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Ateena, siihen asti, kun se lähtee Antikythira. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Ateena ja Antikythira välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Ateena, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Ateena ja Antikythira välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Antikythira välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Antikythira välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Ateena Antikythira
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Antikythira -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Ateena ja Antikythira välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Lane Sea Lines Ateena Antikythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ateena ja Antikythira satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Antikythira -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Ateena ja Antikythira välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Antikythira?

Lähtösatama Ateena

Sea Jets tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Antikythira seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Antikythira

Lane Sea Lines tai Sea Jets alukset saapuvat Antikythira seuraavista satamista:

Antikythira
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Ateena Antikythira.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Ateena-Antikythira liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Ateena ja Antikythira välisen matkan aikana matkustat 236 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Antikythira, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 24 € - 167 €. Havaitsemamme keskihinta oli 96 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 15:00 kohti Antikythira.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika