Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Chalki lautta
Chalki
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta, lennot Santorini
Santorini
Matkusta lautta Chalki
Chalki
Katso hinnat
Ateena
Matkusta lautta Tilos
Tilos
Matkusta lautta Chalki
Chalki
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Chalki lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Chalki lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Chalki on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Chalki voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Chalki -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Chalki -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Chalki sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Chalki lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Chalki
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
397 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
22 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Chalki: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Chalki, lippujen hinnat vaihtelevat 46 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 297 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Chalki, on 160 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Chalki on 18 tuntia 22 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 19 tuntia 29 min saapua Chalki, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Chalki 17 tuntia 14 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 18:01.

Keskimääräinen hinta Ateena - Chalki-lauttaristeilylle.
160 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Chalki (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
46 € - 297 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Chalki
18 tuntia 22 min
Ensimmäisen Chalki menevän lautan lähtöaika
18:01
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Chalki
11:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Chalki
13:30

Miksi ottaa lautta Ateena Chalki?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Chalki kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Chalki. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Chalki on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Ateena ja Chalki välisen matkan aikana voit käydä ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Chalki täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Ateena ja Chalki välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lepo hytissä
Vaikka Ateena ja Chalki välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Chalki välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Chalki välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Ateena Chalki
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Chalki-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Chalki -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Ateena ja Chalki välillä. ANEK Lines liikennöi Ateena Chalki 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 22 tuntia. Lisätietoja ANEK Linesistä
22 tuntia
2 ylitystä viikossa
Aigaion Pelagos Ateena Chalki
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Chalki -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Ateena ja Chalki välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Blue Star Ferries Ateena Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Chalki-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Chalki -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Ateena ja Chalki välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Chalki?

Lähtösatama Ateena

ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Chalki seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta
Athens Piraeus E3
Kartta

Saapumissatama Chalki

Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai ANEK Lines alukset saapuvat Chalki seuraavista satamista:

Chalki
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Chalki, Ateena ja Chalki välisen 397 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 22 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Chalki välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines, Aigaion Pelagos ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Ateena ja Chalki välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Ateena-Chalki liikennöi 3 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Aigaion Pelagos ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ateena Chalki -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ateena ja Chalki välisen matkan aikana matkustat 397 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Chalki, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 46 € - 297 €. Havaitsemamme keskihinta oli 160 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 18:01 kohti Chalki.

Millainen on Ateena ja Chalki välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Ateena ja Chalki välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Ateena tapahtuvasta laivaan noususta Chalki tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line ja Sea Jets merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Ateena ja Chalki.

Laivaan nousu Ateena

Ennen kuin lähdet Ateena Chalki -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Ateena satamassa / Ateena lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Ateena ja Chalki väliselle reitille. / Ateena esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai ANEK Lines:n lipunmyyntitiskillä Ateena lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Chalki menevään lauttaan nouseminen / Ateena lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat ANEK Lines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Ateena ja Chalki välisellä reitillä olevalla aluksella.

Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai ANEK Lines:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautan saapuminen Chalki

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Chalki:

  • Lautta saapuu Chalki satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Chalki ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Chalki satamaan.
  • Chalki on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Chalki läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Chalki odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika