Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Fri lautta
Fri
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta, lennot Sitia
Sitia
Matkusta lautta Fri
Fri
Katso hinnat
Ateena
Matkusta lautta, lennot Santorini
Santorini
Matkusta lautta Fri
Fri
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Fri lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Fri lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Fri on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Fri voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Fri -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Fri -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Fri sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Fri lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Fri
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
403 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
15 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Fri: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Fri, lippujen hinnat vaihtelevat 46 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 485 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Fri, on 172 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Fri on 15 tuntia 8 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 21 tuntia 55 min saapua Fri, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Fri 12 tuntia 14 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 15:00. Viimeinen laiva Fri lähtee Ateena satamasta klo 18:01.

Keskimääräinen hinta Ateena - Fri-lauttaristeilylle.
172 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Fri (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
46 € - 485 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Fri
15 tuntia 8 min
Ensimmäisen Fri menevän lautan lähtöaika
15:00
Viimeisen lautan lähtöaika Fri
18:01
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Fri
06:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Fri
12:55

Miksi ottaa lautta Ateena Fri?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Fri kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Fri. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Fri on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Ateena ja Fri väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Fri. Kannattaa kuitenkin kysyä Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Fri saapumiseen asti.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Ateena, siihen asti, kun se lähtee Fri. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Ateena Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos lautalla, joka kulkee 403 km matkan Fri alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Fri niin nopeasti!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Fri välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Fri välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Ateena Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Fri-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Fri -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Ateena ja Fri välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
ANEK Lines Ateena Fri
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Fri-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Fri -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Ateena ja Fri välillä. ANEK Lines liikennöi Ateena Fri 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 15 tuntia 50 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
15 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Aigaion Pelagos Ateena Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Fri -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Ateena ja Fri välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Fri?

Lähtösatama Ateena

Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos lautat lähtevät Fri seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta
Athens Piraeus E3
Kartta

Saapumissatama Fri

Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Fri seuraavista satamista:

Kasos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Fri, Ateena ja Fri välisen 403 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 15 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Fri välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, ANEK Lines ja Aigaion Pelagos). Tällä hetkellä Ateena ja Fri välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Ateena-Fri liikennöi 3 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, ANEK Lines ja Aigaion Pelagos.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ateena Fri -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ateena ja Fri välisen matkan aikana matkustat 403 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Fri, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 46 € - 485 €. Havaitsemamme keskihinta oli 172 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 15:00 kohti Fri.

Viimeinen lautta Fri lähtee Ateena yleensä klo 18:01.

Millainen on Ateena Fri suuntautuva lautan ylitys?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Ateena Fri suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Ateena tapahtuvasta laivaan noususta Fri tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ja Hellenic Seaways merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Ateena ja Fri.

Valmiina laivaan nousuun Ateena

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Ateena Fri -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Ateena satamassa / Sinun kannattaa saapua Ateena satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Ateena ja Fri väliselle reitille. / Mene Ateena lauttaterminaalin Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Fri menevään lauttaan nouseminen / Ateena lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Ateena ja Fri välisellä lautalla

Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Fri

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Fri:

  • Lähestyminen Fri satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Fri ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Ateena Fri mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Fri.
  • Fri on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Fri läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Fri alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika