Suositeltu reitti
Barcelona
Matkusta suoraan Ciutadella de Menorca lautta
Ciutadella de Menorca
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Barcelona
Matkusta lautta Alcudia
Alcudia
Matkusta lautta Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Katso hinnat

Miten päästä Barcelona Ciutadella de Menorca lautalla ?

Etsitkö täydellistä Barcelona Ciutadella de Menorca lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Barcelona Ciutadella de Menorca on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Barcelona Ciutadella de Menorca voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Barcelona Ciutadella de Menorca -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar tai Corsica Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Barcelona Ciutadella de Menorca -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Barcelona Ciutadella de Menorca sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Barcelona Ciutadella de Menorca lauttatietoa

Lähtösatama
Barcelona
Espanja
Katalonia
Saapumissatama
Ciutadella de Menorca
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
206 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Barcelona Ciutadella de Menorca: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Barcelona Ciutadella de Menorca, lippujen hinnat vaihtelevat 51 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 377 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Barcelona - Ciutadella de Menorca, on 147 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Barcelona - Ciutadella de Menorca on 7 tuntia 18 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia saapua Ciutadella de Menorca, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ciutadella de Menorca 3 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Barcelona satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Ciutadella de Menorca lähtee Barcelona satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Barcelona - Ciutadella de Menorca-lauttaristeilylle.
147 €
Lauttojen hintaluokka Barcelona Ciutadella de Menorca (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
51 € - 377 €
Keskimääräinen ylitysaika Barcelona - Ciutadella de Menorca
7 tuntia 18 min
Ensimmäisen Ciutadella de Menorca menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Ciutadella de Menorca
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ciutadella de Menorca
06:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ciutadella de Menorca
20:00

Miksi ottaa lautta Barcelona Ciutadella de Menorca?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Barcelona Ciutadella de Menorca kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ciutadella de Menorca. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Barcelona Ciutadella de Menorca on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Barcelona ja Ciutadella de Menorca välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Ciutadella de Menorca poistuaksesi laivalta.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Barcelona satamasta Ciutadella de Menorca, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Barcelona Ciutadella de Menorca perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Barcelona, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Barcelona ja Ciutadella de Menorca välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Barcelona ja Ciutadella de Menorca välillä?

Jos haluat matkustaa Barcelona ja Ciutadella de Menorca välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Trasmed Barcelona Ciutadella de Menorca
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Barcelona ja Ciutadella de Menorca satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Ciutadella de Menorca -hintoja ja varata Trasmedin lipun Barcelona ja Ciutadella de Menorca välillä. Lisätietoja Trasmedistä
Grandi Navi Veloci Barcelona Ciutadella de Menorca
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Ciutadella de Menorca -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Barcelona ja Ciutadella de Menorca välillä. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä
Baleària Barcelona Ciutadella de Menorca
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Ciutadella de Menorca -hintoja ja varata Baleàriain lipun Barcelona ja Ciutadella de Menorca välillä. Baleària liikennöi Barcelona Ciutadella de Menorca 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Baleàriaistä
3 tuntia 30 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Barcelona? Mihin laivat saapuvat Ciutadella de Menorca?

Lähtösatama Barcelona

Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària lautat lähtevät Ciutadella de Menorca seuraavista Barcelona satamista:

Barcelona
Kartta

Saapumissatama Ciutadella de Menorca

Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed alukset saapuvat Ciutadella de Menorca seuraavista satamista:

Ciutadella
Kartta
Ciutadella
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Barcelona Ciutadella de Menorca.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Barcelona Ciutadella de Menorca, Barcelona ja Ciutadella de Menorca välisen 206 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Barcelona ja Ciutadella de Menorca välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Trasmed, Grandi Navi Veloci ja Baleària). Tällä hetkellä Barcelona ja Ciutadella de Menorca välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Barcelona-Ciutadella de Menorca liikennöi 3 lauttayhtiötä: Trasmed, Grandi Navi Veloci ja Baleària.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Barcelona Ciutadella de Menorca -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Barcelona ja Ciutadella de Menorca välisen matkan aikana matkustat 206 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Barcelona Ciutadella de Menorca, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 51 € - 377 €. Havaitsemamme keskihinta oli 147 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Barcelona klo 08:00 kohti Ciutadella de Menorca.

Viimeinen lautta Ciutadella de Menorca lähtee Barcelona yleensä klo 22:00.

Millainen on Barcelona Ciutadella de Menorca suuntautuva lautan ylitys?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Barcelona ja Ciutadella de Menorca välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar tai Corsica Ferries laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Barcelona ja laivasta poistumisesta Ciutadella de Menorca. Löydät myös käytännön tietoa Barcelona ja Ciutadella de Menorca.

Laivaan nousu Barcelona

Ennen kuin Barcelona Ciutadella de Menorca -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Barcelona satamaan / Sinun tulee saapua Barcelona lauttaterminaaliin Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Barcelona ja Ciutadella de Menorca väliselle reitille. / Mene Barcelona lauttaterminaalin Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Ciutadella de Menorca menevään lauttaan nouseminen / Varo Barcelona lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Barcelona ja Ciutadella de Menorca välisellä reitillä olevalla aluksella.

Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Ciutadella de Menorca, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Ciutadella de Menorca tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Ciutadella de Menorca satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Ciutadella de Menorca ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Ciutadella de Menorca satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Ciutadella de Menorca tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Ciutadella de Menorca sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Ciutadella de Menorca alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika