Suositeltu reitti
Barcelona
Matkusta suoraan Ibiza lautta, lennot
Ibiza
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Barcelona
Matkusta lautta Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Matkusta lennot, lautta Ibiza
Ibiza
Katso hinnat
Barcelona
Matkusta lautta Formentera
Formentera
Matkusta lautta Ibiza
Ibiza
Katso hinnat

Miten päästä Barcelona Ibiza lautalla ?

Etsitkö täydellistä Barcelona Ibiza lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Barcelona Ibiza on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Barcelona Ibiza voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Barcelona Ibiza -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi tai Mediterranea Pitiusa, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Barcelona Ibiza -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Barcelona Ibiza sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Barcelona Ibiza lauttatietoa

Lähtösatama
Barcelona
Espanja
Katalonia
Saapumissatama
Ibiza
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
283 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Ylitysten tiheys
13 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
8 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Barcelona Ibiza: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Barcelona Ibiza, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 233 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Barcelona - Ibiza, on 114 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Barcelona - Ibiza on 8 tuntia 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia 30 min saapua Ibiza, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ibiza 7 tuntia 59 min. Ensimmäinen lautta lähtee Barcelona satamasta klo 09:00. Viimeinen laiva Ibiza lähtee Barcelona satamasta klo 22:01.

Keskimääräinen hinta Barcelona - Ibiza-lauttaristeilylle.
114 €
Lauttojen hintaluokka Barcelona Ibiza (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 233 €
Keskimääräinen ylitysaika Barcelona - Ibiza
8 tuntia 20 min
Ensimmäisen Ibiza menevän lautan lähtöaika
09:00
Viimeisen lautan lähtöaika Ibiza
22:01
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ibiza
06:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ibiza
17:00

Miksi ottaa lautta Barcelona Ibiza?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Barcelona Ibiza kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ibiza. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Barcelona Ibiza on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Barcelona ja Ibiza välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Barcelona ja Ibiza väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Barcelona Ibiza valmiina auttamaan sinua. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Barcelona ja Ibiza välillä?

Jos haluat matkustaa Barcelona ja Ibiza välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Trasmed Barcelona Ibiza
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Barcelona ja Ibiza satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Ibiza -hintoja ja varata Trasmedin lipun Barcelona ja Ibiza välillä. Lisätietoja Trasmedistä
Grandi Navi Veloci Barcelona Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Ibiza -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Barcelona ja Ibiza välillä. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä
Baleària Barcelona Ibiza
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Ibiza -hintoja ja varata Baleàriain lipun Barcelona ja Ibiza välillä. Baleària liikennöi Barcelona Ibiza 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 8 tuntia 30 min. Lisätietoja Baleàriaistä
8 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa
Acciona Trasmediterránea Barcelona Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Ibiza -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Barcelona ja Ibiza välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Barcelona Ibiza 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
9 tuntia
6 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Barcelona? Mihin laivat saapuvat Ibiza?

Lähtösatama Barcelona

Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea lautat lähtevät Ibiza seuraavista Barcelona satamista:

Barcelona
Kartta

Saapumissatama Ibiza

Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed alukset saapuvat Ibiza seuraavista satamista:

Ibiza Eivissa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Barcelona Ibiza, Barcelona ja Ibiza välisen 283 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 8 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Barcelona ja Ibiza välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ja Acciona Trasmediterránea). Tällä hetkellä Barcelona ja Ibiza välillä on 13 ylitystä viikossa.

Reitillä Barcelona-Ibiza liikennöi 4 lauttayhtiötä: Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ja Acciona Trasmediterránea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Barcelona Ibiza -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Barcelona ja Ibiza välisen matkan aikana matkustat 283 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Barcelona Ibiza, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 38 € - 233 €. Havaitsemamme keskihinta oli 114 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Barcelona klo 09:00 kohti Ibiza.

Viimeinen lautta Ibiza lähtee Barcelona yleensä klo 22:01.

Koe Barcelona ja Ibiza välinen lauttamatka

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Barcelona ja Ibiza välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Barcelona Ibiza -risteilyllä Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi tai Mediterranea Pitiusa laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Barcelona laivaan noususta Ibiza tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös käytännön tietoa Barcelona ja Ibiza.

Lähtö Barcelona lautalla

Ennen kuin lähdet Barcelona Ibiza -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Barcelona satamaan / Sinun tulee saapua Barcelona lauttaterminaaliin Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Barcelona ja Ibiza väliselle reitille. / Barcelona esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed:n lipunmyyntitiskillä Barcelona lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Ibiza menevään laivaan nouseminen / Barcelona lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Elämää Barcelona ja Ibiza välisellä lautalla

Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Acciona Trasmediterránea laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Ibiza on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Ibiza tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Ibiza satamaan. / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Ibiza ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Ibiza satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Ibiza tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Ibiza. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Ibiza odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika