Suositeltu reitti
Bari
Matkusta suoraan Igoumenitsa lautta
Igoumenitsa
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Bari
Matkusta lautta Korfu
Korfu
Matkusta lautta Igoumenitsa
Igoumenitsa
Katso hinnat
Bari
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Brindisi
Brindisi
Matkusta lautta Igoumenitsa
Igoumenitsa
Katso hinnat

Miten päästä Bari Igoumenitsa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Bari Igoumenitsa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Bari Igoumenitsa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Bari Igoumenitsa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Bari Igoumenitsa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines tai European Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Bari Igoumenitsa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Ventouris Ferries tai Superfast Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Bari Igoumenitsa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Bari Igoumenitsa lauttatietoa

Lähtösatama
Bari
Italia
Apulia
Saapumissatama
Igoumenitsa
Kreikka
Epirus
Etäisyys
341 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
12 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Bari Igoumenitsa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Bari Igoumenitsa, lippujen hinnat vaihtelevat 47 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 285 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Bari - Igoumenitsa, on 132 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Bari - Igoumenitsa on 10 tuntia 2 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 11 tuntia 46 min saapua Igoumenitsa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Igoumenitsa 8 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Bari satamasta klo 13:30. Viimeinen laiva Igoumenitsa lähtee Bari satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Bari - Igoumenitsa-lauttaristeilylle.
132 €
Lauttojen hintaluokka Bari Igoumenitsa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
47 € - 285 €
Keskimääräinen ylitysaika Bari - Igoumenitsa
10 tuntia 2 min
Ensimmäisen Igoumenitsa menevän lautan lähtöaika
13:30
Viimeisen lautan lähtöaika Igoumenitsa
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Igoumenitsa
05:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Igoumenitsa
23:00

Miksi ottaa lautta Bari Igoumenitsa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Bari Igoumenitsa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Igoumenitsa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Bari Igoumenitsa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Bari ja Igoumenitsa välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Igoumenitsa poistuaksesi laivalta.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Ventouris Ferries tai Superfast Ferries lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Bari ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Igoumenitsa. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Bari-Igoumenitsa risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Bari ja Igoumenitsa välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Bari, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Igoumenitsa lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Bari ja Igoumenitsa välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Bari ja Igoumenitsa välillä?

Jos haluat matkustaa Bari ja Igoumenitsa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Ventouris Ferries tai Superfast Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Ventouris Ferries Bari Igoumenitsa
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka liikennöi eri kohteisiin Kreikassa, Turkissa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Bari-Igoumenitsa -hintoja ja varata Ventouris Ferriesin lipun Bari ja Igoumenitsa välillä. Ventouris Ferries liikennöi Bari Igoumenitsa 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 12 tuntia 30 min. Lisätietoja Ventouris Ferriesistä
12 tuntia 30 min
6 ylitystä viikossa
Superfast Ferries Bari Igoumenitsa
Superfast Ferries
Superfast Ferries on vuonna 1993 perustettu kreikkalainen yhtiö, joka tarjoaa meriyhteyksiä Kreikan ja Italian välillä. Vivanodalla voit vertailla Bari-Igoumenitsa -hintoja ja varata Superfast Ferriesin lipun Bari ja Igoumenitsa välillä. Lisätietoja Superfast Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Bari? Mihin laivat saapuvat Igoumenitsa?

Lähtösatama Bari

Ventouris Ferries tai Superfast Ferries lautat lähtevät Igoumenitsa seuraavista Bari satamista:

Bari Molo San Vito 4
Kartta
Bari Banchina Deposito Franco
Kartta

Saapumissatama Igoumenitsa

Superfast Ferries tai Ventouris Ferries alukset saapuvat Igoumenitsa seuraavista satamista:

Igoumenitsa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Bari Igoumenitsa, Bari ja Igoumenitsa välisen 341 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 12 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Bari ja Igoumenitsa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Ventouris Ferries ja Superfast Ferries). Tällä hetkellä Bari ja Igoumenitsa välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Bari-Igoumenitsa liikennöi 2 lauttayhtiötä: Ventouris Ferries ja Superfast Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Bari ja Igoumenitsa välisen matkan aikana matkustat 341 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Bari Igoumenitsa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 47 € - 285 €. Havaitsemamme keskihinta oli 132 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Bari klo 13:30 kohti Igoumenitsa.

Viimeinen lautta Igoumenitsa lähtee Bari yleensä klo 23:59.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika