Suositeltu reitti
Kea
Matkusta suoraan Folegandros lautta
Folegandros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Kea
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Matkusta lautta Folegandros
Folegandros
Katso hinnat
Kea
Matkusta lautta Sikinos
Sikinos
Matkusta lautta Folegandros
Folegandros
Katso hinnat

Miten päästä Kea Folegandros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kea Folegandros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kea Folegandros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kea Folegandros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kea Folegandros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, Hellenic Seaways, Triton Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kea Folegandros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kea Folegandros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kea Folegandros lauttatietoa

Lähtösatama
Kea
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Folegandros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
124 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Hellenic Seaways, Triton Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kea Folegandros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kea Folegandros, lippujen hinnat vaihtelevat 19 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 19 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kea - Folegandros, on 19 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kea - Folegandros on 11 tuntia 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 11 tuntia 20 min saapua Folegandros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Folegandros 11 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kea satamasta klo 08:40.

Keskimääräinen hinta Kea - Folegandros-lauttaristeilylle.
19 €
Lauttojen hintaluokka Kea Folegandros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
19 € - 19 €
Keskimääräinen ylitysaika Kea - Folegandros
11 tuntia 20 min
Ensimmäisen Folegandros menevän lautan lähtöaika
08:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Folegandros
20:00

Miksi ottaa lautta Kea Folegandros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kea Folegandros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Folegandros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kea Folegandros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Kea ja Folegandros väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Kea ja Folegandros välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Folegandros poistuaksesi laivalta.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Kea ja Folegandros välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways tai Sea Jets -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Folegandros täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kea ja Folegandros välillä?

Jos haluat matkustaa Kea ja Folegandros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Kea Folegandros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kea-Folegandros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kea ja Folegandros välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kea Folegandros 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 50 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
10 tuntia 50 min
1 ylitystä viikossa
Sea Jets Kea Folegandros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Kea-Folegandros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Kea ja Folegandros välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Kea? Mihin laivat saapuvat Folegandros?

Lähtösatama Kea

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Folegandros seuraavista Kea satamista:

Kea Korissia
Kartta

Saapumissatama Folegandros

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Folegandros seuraavista satamista:

Folegandros
Kartta
Folegandros
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kea Folegandros, Kea ja Folegandros välisen 124 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kea ja Folegandros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Sea Jets). Tällä hetkellä Kea ja Folegandros välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Kea-Folegandros liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Hellenic Seaways, Triton Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries.

Kea ja Folegandros välisen matkan aikana matkustat 124 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kea Folegandros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 19 € - 19 €. Havaitsemamme keskihinta oli 19 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kea klo 08:40 kohti Folegandros.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika