Matkustaminen lautalla Kos Turkki

Matkustaminen lautalla Kos Turkki on erinomainen valinta! Kos Turkki -lauttoja liikennöi 5 varustamoa (Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins tai Dentur Avrasya), jotka palvelevat Didim, Turgutreis, Bodrum ja Kos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Kos Turkki -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins ja Dentur Avrasya tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 10 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Kos-Turkki-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Kos Turkki luvuilla

Maat
Kreikka
Turkki
Ylitysten määrä
10 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
5
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Kos Turkki lauttareitit

Etsitkö lauttaa Kos - Turkki? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Kos ja Turkki välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines, Turkish Sea Lines tai Bodrum Express Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Kos, Bodrum, Turgutreis tai Didim käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Kos Turkki -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins tai Dentur Avrasya. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Kos ja Turkki välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Kos Turkki - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Kos paikkaan Turkki

Turkki: Lauttamatka ja maan löytäminen

Istanbul on jokaisen Turkin-matkan ehdoton vierailukohde. Kaupunki sijaitsee kahden mantereen, Euroopan ja Aasian, välissä, ja se on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, kuten Sininen moskeija, Topkapin palatsi, Suuri basaari ja Hagia Sophia -museo. Istanbulissa liikkumiseen raitiovaunut, metro ja bussit ovat edullisia ja käytännöllisiä vaihtoehtoja.

Kappadokia on toinen suosittu kohde Turkissa, joka tunnetaan upeista kalliomuodostelmistaan, kalliokirkoistaan ja viehättävistä laaksoistaan. Yksi alueen suosituimmista aktiviteeteista on kuumailmapallomatkat, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia näkymiä Kappadokian ainutlaatuisiin maisemiin. Kuljetusvaihtoehtoja Kappadokiaan ovat kotimaanlennot, bussit tai autonvuokraus.

Antalya on suosittu merenrantakaupunki Turkin etelärannikolla, jossa on kauniita rantoja, historiallisia nähtävyyksiä, kuten Aspendoksen muinainen teatteri, ja Kaleicin viehättävä vanhakaupunki. Kaupunki on myös lähtökohta ympäröivään alueeseen tutustumiselle, johon kuuluvat Dudenin vesiputoukset ja Taurusvuoristo. Voit liikkua kaupungissa kävellen tai paikallisbussilla.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None