Suositeltu reitti
Le Havre
Matkusta suoraan Rosslare lautta
Rosslare
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Le Havre
Matkusta lautta Portsmouth
Portsmouth
Matkusta lautta Cherbourg
Cherbourg
Matkusta lautta Rosslare
Rosslare
Katso hinnat
Le Havre
Matkusta juna Cherbourg
Cherbourg
Matkusta lautta Rosslare
Rosslare
Katso hinnat

Miten päästä Le Havre Rosslare lautalla ?

Etsitkö täydellistä Le Havre Rosslare lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Le Havre Rosslare on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Le Havre Rosslare voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Le Havre Rosslare -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries tai Stena Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Le Havre Rosslare -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Brittany Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Le Havre Rosslare sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Le Havre Rosslare lauttatietoa

Lähtösatama
Le Havre
Ranska
Normandia
Saapumissatama
Rosslare
Irlanti
Etäisyys
550 km
Lauttayhtiöt
Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Le Havre ja Rosslare välillä?

Jos haluat matkustaa Le Havre ja Rosslare välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Brittany Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Brittany Ferries Le Havre Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries on bretagnelainen laivayhtiö, joka harjoittaa lauttaliikennettä Englantiin, Irlantiin ja Espanjaan. Vivanodalla voit vertailla Le Havre-Rosslare -hintoja ja varata Brittany Ferriesin lipun Le Havre ja Rosslare välillä. Brittany Ferries liikennöi Le Havre Rosslare 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 20 tuntia 30 min. Lisätietoja Brittany Ferriesistä
20 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Le Havre? Mihin laivat saapuvat Rosslare?

Lähtösatama Le Havre

Brittany Ferries lautat lähtevät Rosslare seuraavista Le Havre satamista:

Le Havre Terminal de la Citadelle
Kartta

Saapumissatama Rosslare

Brittany Ferries alukset saapuvat Rosslare seuraavista satamista:

Rosslare Europort Ferries
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Le Havre Rosslare, Le Havre ja Rosslare välisen 550 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Le Havre ja Rosslare välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Brittany Ferries). Tällä hetkellä Le Havre ja Rosslare välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Le Havre-Rosslare liikennöi 1 lauttayhtiötä: Brittany Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika