Matkustaminen lautalla Marseille Korsika

Matkustaminen lautalla Marseille Korsika on erinomainen valinta! Marseille Korsika -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (La Meridionale tai Corsica Linea), jotka palvelevat L'Ile-Rousse, Ajaccio, Porto-Vecchio, Propriano, Bastia ja Marseille satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Marseille Korsika -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee La Meridionale ja Corsica Linea tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 9 tuntia 30 min (Marseille - Ajaccio) 315 km:n matkalla ja pisin 17 tuntia (Marseille - Porto-Vecchio) 372 km:n matkalla.

Lautta Marseille Korsika luvuilla

Maat
Ranska
Ylitysten määrä
4 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
6
Lauttayhteyksien määrä
5
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Marseille Korsika lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Marseille Korsika. Vertaa La Meridionale ja Corsica Linea tarjouksia ja varaa Marseille Korsika -lauttalippu.

Kaikki Marseille Korsika lauttareitit

Etsitkö lauttaa Marseille - Korsika? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Marseille ja Korsika välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Corsica Linea tai La Meridionale lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Marseille, Bastia, Propriano, Porto-Vecchio, Ajaccio tai L'Ile-Rousse käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Marseille Korsika -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten La Meridionale tai Corsica Linea. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 5 Marseille ja Korsika välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Marseille Korsika - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Marseille paikkaan Korsika

Korsika: Saapuminen lautalla paikasta Marseille ja alueen tutkiminen

Saarelle saavuttuasi voit tutustua Ajaccion, Bastian ja Calvin vilkkaisiin rannikkokaupunkeihin tai eksyä saaren sisäosien kukkuloilla sijaitseviin kyliin. Jos olet luonnonystävä, Korsika on myös retkeilyparatiisi, ja monet vaellusreitit tarjoavat upeita näkymiä merelle ja vuorille.

Korsika on myös gastronominen paratiisi, jossa on rikas paikallinen keittiö. Älä jätä väliin saaren erikoisuuksia, kuten lammasjuustoa, maquis-hunajaa, figatellua, leikkeleitä ja tietenkin paikallisia viinejä.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None