Suositeltu reitti
Naantali
Matkusta suoraan Kapellskär lautta
Kapellskär
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Naantali
Matkusta lautta Lumparland
Lumparland
Matkusta lautta Kapellskär
Kapellskär
Katso hinnat

Miten päästä Naantali Kapellskär lautalla ?

Etsitkö täydellistä Naantali Kapellskär lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Naantali Kapellskär on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Naantali Kapellskär voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Naantali Kapellskär -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Finnlines tai Tallink, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Naantali Kapellskär -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Finnlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Naantali Kapellskär sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Naantali Kapellskär lauttatietoa

Lähtösatama
Naantali
Suomi
Saapumissatama
Kapellskär
Ruotsi
Etäisyys
184 km
Lauttayhtiöt
Finnlines, Tallink
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
8 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Naantali Kapellskär: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Naantali Kapellskär, lippujen hinnat vaihtelevat 95 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 237 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Naantali - Kapellskär, on 161 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Naantali - Kapellskär on 8 tuntia 19 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia 45 min saapua Kapellskär, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kapellskär 8 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Naantali satamasta klo 10:45. Viimeinen laiva Kapellskär lähtee Naantali satamasta klo 22:45.

Keskimääräinen hinta Naantali - Kapellskär-lauttaristeilylle.
161 €
Lauttojen hintaluokka Naantali Kapellskär (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
95 € - 237 €
Keskimääräinen ylitysaika Naantali - Kapellskär
8 tuntia 19 min
Ensimmäisen Kapellskär menevän lautan lähtöaika
10:45
Viimeisen lautan lähtöaika Kapellskär
22:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kapellskär
06:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kapellskär
18:45

Miksi ottaa lautta Naantali Kapellskär?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Naantali Kapellskär kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kapellskär. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Naantali Kapellskär on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Naantali ja Kapellskär välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Finnlines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Naantali ja Kapellskär väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Kapellskär. Kannattaa kuitenkin kysyä Finnlines miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Naantali Kapellskär. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Naantali-Kapellskär-risteilyllä Finnlines lautalla sinulla on Naantali-Kapellskär-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Naantali ja Kapellskär välillä?

Jos haluat matkustaa Naantali ja Kapellskär välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Finnlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Finnlines Naantali Kapellskär
Finnlines
Finnlines perustettiin vuonna 1948, ja sen kotipaikka on Suomessa. Se liikennöi Suomeen, Saksaan, Ruotsiin ja Puolaan. Vivanodalla voit vertailla Naantali-Kapellskär -hintoja ja varata Finnlinesin lipun Naantali ja Kapellskär välillä. Finnlines liikennöi Naantali Kapellskär 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 8 tuntia 30 min. Lisätietoja Finnlinesistä
8 tuntia 30 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Naantali? Mihin laivat saapuvat Kapellskär?

Lähtösatama Naantali

Finnlines lautat lähtevät Kapellskär seuraavista Naantali satamista:

Naantali
Kartta

Saapumissatama Kapellskär

Finnlines alukset saapuvat Kapellskär seuraavista satamista:

Kapellskar
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Naantali Kapellskär.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Naantali Kapellskär, Naantali ja Kapellskär välisen 184 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 8 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Naantali ja Kapellskär välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Finnlines). Tällä hetkellä Naantali ja Kapellskär välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Naantali-Kapellskär liikennöi 1 lauttayhtiötä: Finnlines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Finnlines, Tallink.

Vertaa ennen varausta Finnlines, Tallink hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Naantali Kapellskär -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Naantali ja Kapellskär välisen matkan aikana matkustat 184 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Naantali Kapellskär, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 95 € - 237 €. Havaitsemamme keskihinta oli 161 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Naantali klo 10:45 kohti Kapellskär.

Viimeinen lautta Kapellskär lähtee Naantali yleensä klo 22:45.

Kokemuksesi Naantali Kapellskär -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Naantali ja Kapellskär välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Naantali tapahtuvasta laivaan noususta Kapellskär tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Finnlines ja Tallink merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Naantali ja Kapellskär.

Lähtö Naantali lautalla

Ennen kuin Naantali Kapellskär -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Naantali satamaan / Sinun kannattaa saapua Naantali satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Finnlines-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Naantali ja Kapellskär väliselle reitille. / Naantali esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Finnlines:n lipunmyyntitiskillä Naantali lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Kapellskär menevään lauttaan nouseminen / Naantali lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Finnlines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Naantali ja Kapellskär välisellä lautalla

Finnlines:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Kapellskär

Tässä on tietoa Kapellskär tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Kapellskär satamaan. / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Kapellskär ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Naantali Kapellskär mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kapellskär.
  • Kapellskär on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Kapellskär sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Kapellskär odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika