Suositeltu reitti
Napoli
Matkusta suoraan Lipari lautta
Lipari
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Napoli
Matkusta lautta Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Matkusta lautta Lipari
Lipari
Katso hinnat

Miten päästä Napoli Lipari lautalla ?

Etsitkö täydellistä Napoli Lipari lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Napoli Lipari on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Napoli Lipari voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Napoli Lipari -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Siremar, Alilauro, SNAV tai Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Napoli Lipari -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla SNAV, Alilauro tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Napoli Lipari sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Napoli Lipari lauttatietoa

Lähtösatama
Napoli
Italia
Campania
Saapumissatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
271 km
Lauttayhtiöt
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Napoli Lipari: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Napoli Lipari, lippujen hinnat vaihtelevat 59 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 298 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Napoli - Lipari, on 151 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Napoli - Lipari on 10 tuntia 33 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 15 tuntia 35 min saapua Lipari, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lipari 6 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Napoli satamasta klo 14:30. Viimeinen laiva Lipari lähtee Napoli satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Napoli - Lipari-lauttaristeilylle.
151 €
Lauttojen hintaluokka Napoli Lipari (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
59 € - 298 €
Keskimääräinen ylitysaika Napoli - Lipari
10 tuntia 33 min
Ensimmäisen Lipari menevän lautan lähtöaika
14:30
Viimeisen lautan lähtöaika Lipari
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
09:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
21:00

Miksi ottaa lautta Napoli Lipari?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Napoli Lipari kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lipari. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Napoli Lipari on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Napoli Lipari. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Napoli-Lipari-risteilyllä Siremar, Alilauro tai SNAV lautalla sinulla on Napoli-Lipari-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Napoli ja Lipari väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Lipari saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia SNAV, Alilauro tai Siremar.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Napoli ja Lipari väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Napoli ja Lipari välillä?

Jos haluat matkustaa Napoli ja Lipari välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten SNAV, Alilauro tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

SNAV Napoli Lipari
SNAV
SNAV on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian saarten ja Manner-Italian satamien välillä sekä kansainvälisiä palveluja Kroatiaan ja Albaniaan. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Lipari -hintoja ja varata SNAVin lipun Napoli ja Lipari välillä. SNAV liikennöi Napoli Lipari 8 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja SNAVistä
6 tuntia 30 min
8 ylitystä viikossa
Alilauro Napoli Lipari
Alilauro
Alilauro on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Tyrrhenanmeren italialaisten saarten, kuten Ischian ja Caprin välillä. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Lipari -hintoja ja varata Alilauroin lipun Napoli ja Lipari välillä. Alilauro liikennöi Napoli Lipari 8 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja Alilauroistä
6 tuntia 30 min
8 ylitystä viikossa
Siremar Napoli Lipari
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Lipari -hintoja ja varata Siremarin lipun Napoli ja Lipari välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Napoli? Mihin laivat saapuvat Lipari?

Lähtösatama Napoli

SNAV, Alilauro tai Siremar lautat lähtevät Lipari seuraavista Napoli satamista:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartta
Napoli Molo Angioino
Kartta

Saapumissatama Lipari

Siremar, Alilauro tai SNAV alukset saapuvat Lipari seuraavista satamista:

Lipari
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Napoli Lipari, Napoli ja Lipari välisen 271 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Napoli ja Lipari välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (SNAV, Alilauro ja Siremar). Tällä hetkellä Napoli ja Lipari välillä on 2 ylitystä päivässä.

Reitillä Napoli-Lipari liikennöi 3 lauttayhtiötä: SNAV, Alilauro ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Vertaa ennen varausta Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Napoli Lipari -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Napoli ja Lipari välisen matkan aikana matkustat 271 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Napoli Lipari, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 59 € - 298 €. Havaitsemamme keskihinta oli 151 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Napoli klo 14:30 kohti Lipari.

Viimeinen lautta Lipari lähtee Napoli yleensä klo 20:00.

Koe Napoli ja Lipari välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Napoli ja Lipari välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Napoli Lipari -risteilyllä Siremar, Alilauro, SNAV tai Liberty Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Napoli laivaan noususta Lipari tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Napoli ja Lipari.

Laivaan nousu Napoli

Ennen kuin lähdet Napoli Lipari -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Napoli satamaan / Napoli lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista SNAV, Alilauro tai Siremar) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Napoli ja Lipari väliselle reitille. / Mene Napoli lauttaterminaalin Siremar, Alilauro tai SNAV:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Lipari menevään laivaan nouseminen / Napoli lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat SNAV, Alilauro tai Siremar henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Napoli ja Lipari välisellä reitillä olevalla aluksella.

Siremar, Alilauro tai SNAV:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lipari on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Lipari tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Lipari satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Lipari satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Lipari satamaan.
  • Lipari on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Lipari sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Lipari alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika