Suositeltu reitti
Santorini
Matkusta suoraan Rafina lautta
Rafina
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Santorini
Matkusta lennot, lautta Mykonos
Mykonos
Matkusta lautta Rafina
Rafina
Katso hinnat
Santorini
Matkusta lautta Ios
Ios
Matkusta lautta Rafina
Rafina
Katso hinnat

Miten päästä Santorini Rafina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santorini Rafina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santorini Rafina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santorini Rafina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santorini Rafina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries tai ANEK Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santorini Rafina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Golden Star Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santorini Rafina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santorini Rafina lauttatietoa

Lähtösatama
Santorini
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Rafina
Kreikka
Attica
Etäisyys
222 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santorini Rafina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santorini Rafina, lippujen hinnat vaihtelevat 81 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 247 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santorini - Rafina, on 164 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santorini - Rafina on 6 tuntia 5 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 5 min saapua Rafina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rafina 6 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santorini satamasta klo 14:15.

Keskimääräinen hinta Santorini - Rafina-lauttaristeilylle.
164 €
Lauttojen hintaluokka Santorini Rafina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
81 € - 247 €
Keskimääräinen ylitysaika Santorini - Rafina
6 tuntia 5 min
Ensimmäisen Rafina menevän lautan lähtöaika
14:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rafina
20:20

Miksi ottaa lautta Santorini Rafina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santorini Rafina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rafina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santorini Rafina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Santorini Rafina -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Golden Star Ferries tai Sea Jets liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Rafina stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Golden Star Ferries tai Sea Jets lauttaan Santorini, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Rafina saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Golden Star Ferries tai Sea Jets miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Santorini ja Rafina välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Santorini, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Santorini ja Rafina välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santorini ja Rafina välillä?

Jos haluat matkustaa Santorini ja Rafina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Golden Star Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Golden Star Ferries Santorini Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries on Kreikassa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttoja eri kohteisiin Kreikassa, Italiassa ja Turkissa. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Rafina -hintoja ja varata Golden Star Ferriesin lipun Santorini ja Rafina välillä. Golden Star Ferries liikennöi Santorini Rafina 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 50 min. Lisätietoja Golden Star Ferriesistä
6 tuntia 50 min
14 ylitystä viikossa
Sea Jets Santorini Rafina
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Rafina -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Santorini ja Rafina välillä. Sea Jets liikennöi Santorini Rafina 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia. Lisätietoja Sea Jetsistä
5 tuntia
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Santorini? Mihin laivat saapuvat Rafina?

Lähtösatama Santorini

Golden Star Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Rafina seuraavista Santorini satamista:

Santorini
Kartta

Saapumissatama Rafina

Sea Jets tai Golden Star Ferries alukset saapuvat Rafina seuraavista satamista:

Rafina
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santorini Rafina, Santorini ja Rafina välisen 222 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santorini ja Rafina välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Golden Star Ferries ja Sea Jets). Tällä hetkellä Santorini ja Rafina välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Santorini-Rafina liikennöi 2 lauttayhtiötä: Golden Star Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines.

Santorini ja Rafina välisen matkan aikana matkustat 222 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santorini Rafina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 81 € - 247 €. Havaitsemamme keskihinta oli 164 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santorini klo 14:15 kohti Rafina.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika