Suositeltu reitti
Santorini
Matkusta suoraan Tilos lautta
Tilos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Santorini
Matkusta lautta Chalki
Chalki
Matkusta lautta Tilos
Tilos
Katso hinnat

Miten päästä Santorini Tilos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santorini Tilos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santorini Tilos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santorini Tilos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santorini Tilos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, ANEK Lines, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santorini Tilos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santorini Tilos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santorini Tilos lauttatietoa

Lähtösatama
Santorini
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Tilos
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
171 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, ANEK Lines, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santorini ja Tilos välillä?

Jos haluat matkustaa Santorini ja Tilos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Santorini Tilos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Santorini-Tilos-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Tilos -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Santorini ja Tilos välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Santorini? Mihin laivat saapuvat Tilos?

Lähtösatama Santorini

Blue Star Ferries lautat lähtevät Tilos seuraavista Santorini satamista:

Santorini
Kartta

Saapumissatama Tilos

Blue Star Ferries alukset saapuvat Tilos seuraavista satamista:

Tilos
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Santorini Tilos.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Santorini-Tilos liikennöi 1 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, ANEK Lines, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika