Suositeltu reitti
Sifnos
Matkusta suoraan Rafina lautta
Rafina
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Sifnos
Matkusta lautta Andros
Andros
Matkusta lautta Rafina
Rafina
Katso hinnat
Sifnos
Matkusta lautta Tinos
Tinos
Matkusta lautta Rafina
Rafina
Katso hinnat

Miten päästä Sifnos Rafina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sifnos Rafina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sifnos Rafina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sifnos Rafina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sifnos Rafina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sifnos Rafina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sifnos Rafina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sifnos Rafina lauttatietoa

Lähtösatama
Sifnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Rafina
Kreikka
Attica
Etäisyys
132 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sifnos ja Rafina välillä?

Jos haluat matkustaa Sifnos ja Rafina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Sifnos Rafina
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sifnos-Rafina -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sifnos ja Rafina välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Sifnos? Mihin laivat saapuvat Rafina?

Lähtösatama Sifnos

Sea Jets lautat lähtevät Rafina seuraavista Sifnos satamista:

Sifnos
Kartta

Saapumissatama Rafina

Sea Jets alukset saapuvat Rafina seuraavista satamista:

Rafina
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Sifnos-Rafina liikennöi 1 lauttayhtiötä: Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika