Matkustaminen lautalla Skiathos Thessaly

Matkustaminen lautalla Skiathos Thessaly on erinomainen valinta! Skiathos Thessaly -lauttoja liikennöi 4 varustamoa (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins), jotka palvelevat Loutraki, Volos ja Skiathos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Skiathos Thessaly -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Skiathos Thessaly luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
3 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Skiathos Thessaly lauttareitit

Etsitkö lauttaa Skiathos - Thessaly? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Skiathos ja Thessaly välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Skiathos, Volos tai Loutraki käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Skiathos Thessaly -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Skiathos ja Thessaly välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Skiathos Thessaly - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Skiathos paikkaan Thessaly

Thessaly: Saapuminen lautalla paikasta Skiathos ja alueen tutkiminen

Ensimmäinen kaupunki, johon törmäät saapuessasi Thessaliaan, on Volos, vilkas ja eläväinen satama. Kävele kaupungin rantakadulla, jossa voit maistella tuoreita mereneläviä perinteisissä tavernoissa ja ihailla satamassa hellästi keikkuvia värikkäitä kalastusveneitä. Legendan mukaan Volos on Iasonin ja argonauttien synnyinpaikka, joka on kuuluisa kultaisen taljan etsimisestä. Käy ehdottomasti Argonauttien museossa, josta saat lisätietoja tästä kiehtovasta tarinasta.

Voloksesta pääset helposti Meteoraan, joka on Unescon maailmanperintökohde. Kuvittele mahtavia kalliomuodostelmia, jotka leijuvat taikamaisesti ilmassa ja joiden päällä on luostareita. Matka Meteoraan on ainutlaatuinen hengellinen kokemus, jossa voit tutustua näihin muinaisiin luostareihin ja nauttia upeista näkymistä ympäröivälle alueelle.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None