Matkustaminen lautalla Trieste Istria

Matkustaminen lautalla Trieste Istria on erinomainen valinta! Trieste Istria -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Liberty Lines tai Trieste Lines), jotka palvelevat Pula, Rovinj, Porec ja Trieste satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Trieste Istria -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Liberty Lines ja Trieste Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Trieste Istria luvuilla

Maat
Italia
Kroatia
Ylitysten määrä
10 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Trieste Istria lauttareitit

Etsitkö lauttaa Trieste - Istria? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Trieste ja Istria välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Trieste Lines tai Liberty Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Trieste, Porec, Rovinj tai Pula käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Trieste Istria -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Liberty Lines tai Trieste Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Trieste ja Istria välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Trieste Istria - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Trieste paikkaan Istria

Istria: Saapuminen lautalla paikasta Trieste ja alueen tutkiminen

Rovinj on yksi Istrian viehättävimmistä kaupungeista, ja se on lauttamatkustajien ehdoton vierailukohde. Sen historiallista keskustaa hallitsee Pyhän Eufemien kirkko, jonka kellotornista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät. Kävele vanhankaupungin kapeilla kaduilla ja tutustu sen viehättäviin käsityöläisliikkeisiin, taidegallerioihin ja tuoreita mereneläviä tarjoileviin ravintoloihin. Äläkä jätä väliin Rovinjin saariston kaunista luonnonsuojelualuetta, joka on todellinen paratiisi luonnon ystäville ja snorklaajille.

Pulasta, Istrian tärkeimmästä lauttasatamasta, ei kannata jättää väliin roomalaista amfiteatteria, joka on yksi parhaiten säilyneistä Rooman valtakunnan aikaisista rakennelmista. Eksy vanhan kaupungin vilkkaille kaduille ja käy Pulan katedraalissa ja muissa historiallisissa kohteissa. Jos haluat rentoutua, suuntaa rannikolle ja nauti upeista hiekkarannoista.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None