Matkustaminen lautalla Tukholma Ahvenanmaa

Matkustaminen lautalla Tukholma Ahvenanmaa on erinomainen valinta! Tukholma Ahvenanmaa -lauttoja liikennöi 3 varustamoa (Silja Line, Tallink tai Viking Line), jotka palvelevat Lumparland, Mariehamn ja Tukholma satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Tukholma Ahvenanmaa -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Silja Line, Tallink ja Viking Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 5 tuntia 30 min (Tukholma - Mariehamn) 135 km:n matkalla ja pisin 6 tuntia 20 min (Tukholma - Lumparland) 151 km:n matkalla.

Lautta Tukholma Ahvenanmaa luvuilla

Maat
Ruotsi
Suomi
Ylitysten määrä
8 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Tukholma Ahvenanmaa lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Tukholma Ahvenanmaa. Vertaa Silja Line, Tallink ja Viking Line tarjouksia ja varaa Tukholma Ahvenanmaa -lauttalippu.

Kaikki Tukholma Ahvenanmaa lauttareitit

Etsitkö lauttaa Tukholma - Ahvenanmaa? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Tukholma ja Ahvenanmaa välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Viking Line, Tallink tai Silja Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Tukholma, Mariehamn tai Lumparland käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Tukholma Ahvenanmaa -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Silja Line, Tallink tai Viking Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Tukholma ja Ahvenanmaa välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Tukholma Ahvenanmaa - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Tukholma paikkaan Ahvenanmaa

Ahvenanmaa: Saapuminen lautalla paikasta Tukholma ja alueen tutkiminen

Ensimmäinen lauttasatama, johon pääset Ahvenanmaalta, on Maarianhamina, saariston pääkaupunki. Tämä viehättävä satamakaupunki on täynnä kirkkaanvärisiä puutaloja, kauniita mukulakivikatuja ja upeita näkymiä Itämerelle. Hyödynnä vierailusi Ahvenanmaan merenkulkumuseossa, joka kertoo alueen merenkulun historiasta, tai tutustu Kastelholman linnaan, joka on lähellä sijaitseva keskiaikainen linnoitus.

Jos haluat mieluummin pois väkijoukoista, ota lautta Kökariin, pienelle viehättävälle saarelle, jossa voit rentoutua kauniilla hiekkarannoilla ja tutustua upeisiin vaellusreitteihin. Älä jätä väliin vierailua Kökarin keskiaikaisessa kirkossa, joka on arkkitehtuurin helmi, joka on vierailun arvoinen.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None