Suositeltu reitti
Turku
Matkusta suoraan Kapellskär lautta
Kapellskär
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Turku
Matkusta lautta Lumparland
Lumparland
Matkusta lautta Kapellskär
Kapellskär
Katso hinnat
Turku
Matkusta lautta Mariehamn
Mariehamn
Matkusta lautta Kapellskär
Kapellskär
Katso hinnat

Miten päästä Turku Kapellskär lautalla ?

Etsitkö täydellistä Turku Kapellskär lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Turku Kapellskär on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Turku Kapellskär voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Turku Kapellskär -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Tallink, Viking Line tai Finnlines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Turku Kapellskär -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tallink laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Turku Kapellskär sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Turku Kapellskär lauttatietoa

Lähtösatama
Turku
Suomi
Saapumissatama
Kapellskär
Ruotsi
Etäisyys
195 km
Lauttayhtiöt
Tallink, Viking Line, Finnlines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Turku Kapellskär?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Turku Kapellskär kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kapellskär. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Turku Kapellskär on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Turku ja Kapellskär välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Kapellskär saapuessasi.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Turku Kapellskär valmiina auttamaan sinua. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Turku Kapellskär lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Kapellskär. Kannattaa kuitenkin kysyä Tallink henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Kapellskär saapumiseen asti.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Turku ja Kapellskär välillä?

Jos haluat matkustaa Turku ja Kapellskär välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tallink, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tallink Turku Kapellskär
Tallink
Vuonna 1991 perustettu Tallink on virolainen lauttayhtiö, joka liikennöi Baltian maihin, Suomeen ja Ruotsiin. Vivanodalla voit vertailla Turku-Kapellskär -hintoja ja varata Tallinkin lipun Turku ja Kapellskär välillä. Lisätietoja Tallinkistä

Mistä lähtevät lautat Turku? Mihin laivat saapuvat Kapellskär?

Lähtösatama Turku

Tallink lautat lähtevät Kapellskär seuraavista Turku satamista:

Turku
Kartta

Saapumissatama Kapellskär

Tallink alukset saapuvat Kapellskär seuraavista satamista:

Kapellskar
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Turku-Kapellskär liikennöi 1 lauttayhtiötä: Tallink.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Tallink, Viking Line, Finnlines.

Vertaa ennen varausta Tallink, Viking Line, Finnlines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Turku Kapellskär -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Turku ja Kapellskär välisen matkan aikana matkustat 195 km.

Kokemuksesi Turku Kapellskär -lauttamatkasta

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Turku Kapellskär suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Turku tapahtuvasta laivaan noususta Kapellskär tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Tallink, Viking Line ja Finnlines merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Turku ja Kapellskär.

Lähtö Turku lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Turku Kapellskär -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Turku satamaan / Sinun tulee saapua Turku lauttaterminaaliin Tallink asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Turku ja Kapellskär väliselle reitille. / Turku esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Tallink:n lipunmyyntitiskillä Turku lauttaterminaalissa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Kapellskär menevään lauttaan nouseminen / Turku lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Tallink henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Turku ja Kapellskär välisellä reitillä olevalla aluksella.

Tallink:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Kapellskär

Tässä on tietoa Kapellskär tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Kapellskär satamaan. / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Kapellskär satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kapellskär satamaan.
  • Kapellskär on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Kapellskär sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Kapellskär odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika