Matkustaminen lautalla Volos Sporades-saaret

Matkustaminen lautalla Volos Sporades-saaret on erinomainen valinta! Volos Sporades-saaret -lauttoja liikennöi 4 varustamoa (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins), jotka palvelevat Alonnisos, Skopelos, Skiathos ja Volos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Volos Sporades-saaret -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 2 tuntia 10 min (Volos - Skiathos) 53 km:n matkalla ja pisin 5 tuntia 30 min (Volos - Alonnisos) 88 km:n matkalla.

Lautta Volos Sporades-saaret luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
9 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Volos Sporades-saaret lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Volos Sporades-saaret. Vertaa Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins tarjouksia ja varaa Volos Sporades-saaret -lauttalippu.

Kaikki Volos Sporades-saaret lauttareitit

Etsitkö lauttaa Volos - Sporades-saaret? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Volos ja Sporades-saaret välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Volos, Skiathos, Skopelos tai Alonnisos käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Volos Sporades-saaret -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Volos ja Sporades-saaret välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Volos Sporades-saaret - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Volos paikkaan Sporades-saaret

Sporades-saaret: Saapuminen lautalla paikasta Volos ja alueen tutkiminen

  1. Skopelos:
    Aloita Sporadeihin tutustuminen kauniilta Skopeloksen saarelta. Kun saavut lautalla, lumoutuu heti kukkuloilla seisovista kauniista valkoisista taloista. Tutustu vanhaan kaupunkiin kapeine katuineen ja viehättävine kahviloineen. Muista käydä 1700-luvulla rakennetussa Panagitsan kirkossa, joka on kuuluisa upeista ikoneistaan ja panoraamanäkymistä merelle.

  2. Skiathos :
    Jatkamalla lauttamatkaa saavut kuuluisalle Skiathoksen saarelle. Hienoista hiekkarannoistaan tunnettu Skiathos on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia auringosta. Ui Koukounariesin rannan kristallinkirkkaissa vesissä tai käy Panagia Kounistran luostarissa, joka on perinteinen palvontapaikka vehreiden maisemien keskellä.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None