Matkustaminen lautalla Milazzo Eoliasaaret

Matkustaminen lautalla Milazzo Eoliasaaret on erinomainen valinta! Milazzo Eoliasaaret -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Liberty Lines tai Siremar), jotka palvelevat Ginostra, Rinella, Alicudi, Santa Maria Salina, Filicudi, Panarea ja Lipari satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Milazzo Eoliasaaret -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Liberty Lines ja Siremar tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 40 min (Milazzo - Vulcano) 33 km:n matkalla ja pisin 2 tuntia 50 min (Milazzo - Alicudi) 85 km:n matkalla.

Lautta Milazzo Eoliasaaret luvuilla

Maat
Italia
Ylitysten määrä
62 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
10
Lauttayhteyksien määrä
9
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Milazzo Eoliasaaret lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Milazzo Eoliasaaret. Vertaa Liberty Lines ja Siremar tarjouksia ja varaa Milazzo Eoliasaaret -lauttalippu.

Kaikki Milazzo Eoliasaaret lauttareitit

Etsitkö lauttaa Milazzo - Eoliasaaret? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Milazzo ja Eoliasaaret välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Siremar tai Liberty Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Milazzo, Stromboli, Vulcano, Lipari, Panarea tai Filicudi käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Milazzo Eoliasaaret -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Liberty Lines tai Siremar. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 9 Milazzo ja Eoliasaaret välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Milazzo Eoliasaaret - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Milazzo paikkaan Eoliasaaret

Eoliasaaret: Saapuminen lautalla paikasta Milazzo ja alueen tutkiminen

  1. Lipari - portti Eolian saarille:
    Aloita seikkailusi vierailemalla viehättävässä Liparin kaupungissa, joka on saariston suurin saari. Kävele sen vilkkailla kaduilla, tutustu sen käsityöläisliikkeisiin ja pysähdy maistelemaan herkullisia mereneläviä jossakin monista ravintoloista. Älä jätä väliin Liparin linnaa, josta on panoraamanäkymät satamaan ja ympäröivälle alueelle.

  2. Vulcano:
    Jatka matkaa Vulcanon saarelle, joka on tunnettu kuuluisasta tulivuorestaan, joka on edelleen aktiivinen. Seikkailunhaluiset eivät epäröi patikoida huipulle, josta avautuvat upeat näkymät saaristoon. Palkitse itsesi vaivannäön jälkeen pulahtamalla Vulcanon mutakylpylässä oleviin kuumiin, mutaisiin vesiin, jotka ovat tunnettuja parantavista ominaisuuksistaan.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None