Suositeltu reitti
Brindisi
Matkusta suoraan Kefalonia lautta
Kefalonia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Brindisi
Matkusta lautta Sami
Sami
Matkusta lautta Ithaki
Ithaki
Matkusta lautta Kefalonia
Kefalonia
Katso hinnat
Brindisi
Matkusta lautta Sami
Sami
Matkusta lautta Kyllini
Kyllini
Matkusta lautta Kefalonia
Kefalonia
Katso hinnat

Miten päästä Brindisi Kefalonia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Brindisi Kefalonia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Brindisi Kefalonia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Brindisi Kefalonia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Brindisi Kefalonia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ionian Group tai Kefalonian Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Brindisi Kefalonia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Endeavor Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Brindisi Kefalonia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Brindisi Kefalonia lauttatietoa

Lähtösatama
Brindisi
Italia
Apulia
Saapumissatama
Kefalonia
Kreikka
Jooniansaaret
Etäisyys
355 km
Lauttayhtiöt
Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace, Ionan Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Brindisi ja Kefalonia välillä?

Jos haluat matkustaa Brindisi ja Kefalonia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Endeavor Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Endeavor Lines Brindisi Kefalonia
Endeavor Lines
Endeavor Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka liikennöi eri kohteisiin Kreikassa, Turkissa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Kefalonia -hintoja ja varata Endeavor Linesin lipun Brindisi ja Kefalonia välillä. Lisätietoja Endeavor Linesistä

Mistä lähtevät lautat Brindisi? Mihin laivat saapuvat Kefalonia?

Lähtösatama Brindisi

Endeavor Lines lautat lähtevät Kefalonia seuraavista Brindisi satamista:

Brindisi Costa Morena Terrare
Kartta
Brindisi
Kartta

Saapumissatama Kefalonia

Endeavor Lines alukset saapuvat Kefalonia seuraavista satamista:

Argostoli
Kartta
Poros
Kartta
Poros (Kefalonia)
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Brindisi-Kefalonia liikennöi 1 lauttayhtiötä: Endeavor Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace, Ionan Ferries.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika