Matkustaminen lautalla Napoli Eoliasaaret

Matkustaminen lautalla Napoli Eoliasaaret on erinomainen valinta! Napoli Eoliasaaret -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Siremar tai Alilauro), jotka palvelevat Ginostra, Rinella, Filicudi, Lipari, Vulcano, Santa Maria Salina ja Panarea satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Napoli Eoliasaaret -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Siremar ja Alilauro tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 4 tuntia 30 min (Napoli - Stromboli) 242 km:n matkalla ja pisin 5 tuntia 40 min (Napoli - Santa Maria Salina) 259 km:n matkalla.

Lautta Napoli Eoliasaaret luvuilla

Maat
Italia
Ylitysten määrä
4 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
9
Lauttayhteyksien määrä
8
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Napoli Eoliasaaret lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Napoli Eoliasaaret. Vertaa Siremar ja Alilauro tarjouksia ja varaa Napoli Eoliasaaret -lauttalippu.

Kaikki Napoli Eoliasaaret lauttareitit

Etsitkö lauttaa Napoli - Eoliasaaret? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Napoli ja Eoliasaaret välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Alilauro tai Siremar lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Napoli, Stromboli, Panarea, Santa Maria Salina, Vulcano tai Lipari käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Napoli Eoliasaaret -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Siremar tai Alilauro. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 8 Napoli ja Eoliasaaret välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Napoli Eoliasaaret - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Napoli paikkaan Eoliasaaret

Eoliasaaret: Saapuminen lautalla paikasta Napoli ja alueen tutkiminen

  1. Lipari - portti Eolian saarille:
    Aloita seikkailusi vierailemalla viehättävässä Liparin kaupungissa, joka on saariston suurin saari. Kävele sen vilkkailla kaduilla, tutustu sen käsityöläisliikkeisiin ja pysähdy maistelemaan herkullisia mereneläviä jossakin monista ravintoloista. Älä jätä väliin Liparin linnaa, josta on panoraamanäkymät satamaan ja ympäröivälle alueelle.

  2. Vulcano:
    Jatka matkaa Vulcanon saarelle, joka on tunnettu kuuluisasta tulivuorestaan, joka on edelleen aktiivinen. Seikkailunhaluiset eivät epäröi patikoida huipulle, josta avautuvat upeat näkymät saaristoon. Palkitse itsesi vaivannäön jälkeen pulahtamalla Vulcanon mutakylpylässä oleviin kuumiin, mutaisiin vesiin, jotka ovat tunnettuja parantavista ominaisuuksistaan.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None