Matkustaminen lautalla Venetsia Istria

Matkustaminen lautalla Venetsia Istria on erinomainen valinta! Venetsia Istria -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Venezia Lines tai Atlas Kompas), jotka palvelevat Rovinj, Umag, Porec, Pula ja Venetsia satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Venetsia Istria -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Venezia Lines ja Atlas Kompas tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 2 tuntia 30 min (Venetsia - Umag) 92 km:n matkalla ja pisin 3 tuntia 50 min (Venetsia - Rovinj) 109 km:n matkalla.

Lautta Venetsia Istria luvuilla

Maat
Italia
Kroatia
Ylitysten määrä
5 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
5
Lauttayhteyksien määrä
4
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Venetsia Istria lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Venetsia Istria. Vertaa Venezia Lines ja Atlas Kompas tarjouksia ja varaa Venetsia Istria -lauttalippu.

Kaikki Venetsia Istria lauttareitit

Etsitkö lauttaa Venetsia - Istria? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Venetsia ja Istria välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Atlas Kompas tai Venezia Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Venetsia, Pula, Porec, Umag tai Rovinj käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Venetsia Istria -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Venezia Lines tai Atlas Kompas. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 4 Venetsia ja Istria välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Venetsia Istria - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Venetsia paikkaan Istria

Istria: Saapuminen lautalla paikasta Venetsia ja alueen tutkiminen

Rovinj on yksi Istrian viehättävimmistä kaupungeista, ja se on lauttamatkustajien ehdoton vierailukohde. Sen historiallista keskustaa hallitsee Pyhän Eufemien kirkko, jonka kellotornista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät. Kävele vanhankaupungin kapeilla kaduilla ja tutustu sen viehättäviin käsityöläisliikkeisiin, taidegallerioihin ja tuoreita mereneläviä tarjoileviin ravintoloihin. Äläkä jätä väliin Rovinjin saariston kaunista luonnonsuojelualuetta, joka on todellinen paratiisi luonnon ystäville ja snorklaajille.

Pulasta, Istrian tärkeimmästä lauttasatamasta, ei kannata jättää väliin roomalaista amfiteatteria, joka on yksi parhaiten säilyneistä Rooman valtakunnan aikaisista rakennelmista. Eksy vanhan kaupungin vilkkaille kaduille ja käy Pulan katedraalissa ja muissa historiallisissa kohteissa. Jos haluat rentoutua, suuntaa rannikolle ja nauti upeista hiekkarannoista.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None